Prieš šventes viena aktualiausių temų – šventinio įvaizdžio formavimas. Tad pasirūpinti tenka ne tik vakarėliui skirta apranga, makiažu, bet ir nepriekaištinga šukuosena.

Neturite galimybių ir laiko apsilankymui pas plaukų stilistą, tačiau žūtbūt norisi Holivudinių garbanų? Anokia bėda, nes šukuoseną galite sukurti ir namų sąlygomis. Tam prireiks tik šukų, plaukų segtukų, tiesintuvo (būtinai apvaliais kraštais) ir plaukų lako fiksacijai. Papildomai galima naudoti plaukų apimčiai skirtas priemones.

„Tiesintuvas yra pats mėgstamiausias mano plaukų formavimo prietaisas, juo plaukus galiu tiek ištiesinti, tiek sugarbanoti, tiek suteikti jiems apimties.

Naujausiame vaizdo įraše dalinuosi savo mėgstamiausiomis tiesintuvu kurtomis garbanomis, parodau, kaip jas formuoju ir paskui sušukuoju, užfiksuoju plaukus“, – sako tinklaraščio autorė.

Vytautė dalijasi trumpu pradžiamoksliu, kaip tiesintuvu sukurti net 7 skirtingų tipų garbanas:

Daugiau Vytautės grožio patarimų rasite tinklaraštyje „Vytinė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)