Mada yra cikliška ir prieš kelerius metus, po dešimtmečius trukusios užmaršties, vėl išpopuliarėjo princesiškos garbanos. Tačiau 2023-iaisiais tai jau bus vakarykštės dienos mada.

Cheminis garbanojimas, kai plaukai ištepami juos deginančia ir „kaustančia“ priemone, o tada susukami – visiškai neaktualus. Vienintelės, kurios vis dar tokiu būdu garbanoja plaukus, yra močiutės, norinčios prisiminti savo jaunystę.

Tačiau lengvų bangų stilius tik pagyvins jūsų išvaizdą. Šių dienų stilingoms moterims tinka dinamiškos šukuosenos, kurios yra lengvos ir neapkrautos. Geriausia rinktis plazdančias sruogas, natūraliai tiesius arba tik šiek tiek banguotus plaukus.

Spalvotos sruogos

Dažymas kontrastingomis sruogomis buvo neįtikėtinai populiarus prieš kelis dešimtmečius. Tačiau „dryžiais“ dažyti plaukai jau seniai išėjo iš mados. Vieninteliai žmonės, kurie gali sau tai leisti, yra maištaujantys paaugliai, norintys išsiskirti iš bendraamžių.

Plaukų dažymas anglies juodumo kuokštais taip pat liko praeityje. Populiaresnės yra natūralių tonų spalvos su lengvais perėjimais. Pasikonsultuokite su stilistu, kad rastumėte tobulą atspalvį savo veido spalviniam tipui.

Prieš penkerius metus tai buvo tikra tendencija: pereiti nuo tamsesnių prie šviesesnių atspalvių arba nuo juodos prie raudonos. Pavyzdžiui, tamsios šaknys ir tarsi nuaugę, šviesėjantys galai. Stilistai sulaukdavo daugiausiai prašymų tokiam dažymui.

Tačiau šiomis dienomis jis atrodo pasenęs. Be to, ne visi meistrai sugeba sukurti sklandų spalvos perėjimą, nepaversdami kliento plaukų zebru. 2023 m. pavasarį geriau rinktis švelnų ir vienspalvį plaukų tonavimą. Tokia šukuosena pagražins, suteiks tam tikro prašmatnumo ir sutelks dėmesį į jūsų išvaizdos privalumus.