Vazelinas gelbsti nutrintą odą

Vasarą dėvime berankovius marškinėlius, sukneles ir trumpus sijonus. Neretai dėl tokių drabužių, karščio ir prakaitavimo vidinė šlaunų pusė ir pažastys susierzina. Vazelinas paprastai naudojamas drėkinimui, tačiau jis puikiai tinka ir nuo nutrynimų. Jei problemines vietas ištepsite vazelinu, jos nesitrins, oda nesusierzins. Ši priemonė puikiai tinka bėgikams ir kitiems sportininkams.

Pienas – natūralios odos rankinių ir batų valymui

Jei natūralios odos rankinė ar batai šiek tiek apsiblausė, nuvalykite juos natūraliu pienu. Sumirkykite pienu vatos diskelį ar skudurėlį, patapšnokite juo rankinės ar batų paviršių ir leiskite nudžiūti. Tada nutrinkite švariu, sausu, minkštu skudurėliu. Senoji, daug mačiusi rankinė atrodys lyg ką tik iš parduotuvės.

Majonezas puikiai ramina odą nudegus saulėje.

Mažai kas prilygsta saulėtai dienai paplūdimyje, tačiau yra rizika užsibūti saulėje per ilgai, o vakare tenka kęsti pasekmes – paraudimą ir nudegimus. Rinkoje yra begalės įvairių produktų būtent nuo šios problemos. Vis dėlto, jei po ranka neturite priemonės nuo nudegimų, jums padės majonezas. Jis veiksmingai mažina skausmą ir puikiai sudrėkina odą.

Šampūnas veiksmingai minkština nagų odeles darantis manikiūrą

Jei neturite laiko profesionaliam manikiūrui arba tiesiog nenorite jo gaišti vizitui į grožio saloną, visada galite pasidaryti manikiūrą namie. Jums nereikės specialių priemonių – odeles puikiausiai suminkštins keli lašeliai šampūno, ištirpinti šiltame vandenyje. Išmirkykite pirštus šiame tirpale, nustumdykite odeles – pirštai atrodys dailiai, ne prasčiau nei išėjus iš salono.

Plaukų kondicionierius gali atstoti skutimosi kremą

Kondicionierius yra veiksminga skutimosi kremo alternatyva. Nemažai moterų džiaugiasi, kad ištepus skutamas vietas plaukų kondicionieriumi, nuskutama tolygiau, daug arčiau odos, o oda lieka sudrėkinta, neišsausėjusi. Kondicionierius veiksmingesnis nei muilas, nes yra švelnesnis, nesuerzina odos. Tad jei baigėsi skutimosi putos ar tiesiog nebenorite jų pirkti – drąsiai naudokite plaukų kondicionierių.

Dantų pasta galima nušveisti papuošalus

Yra daugybė priemonių ir būdų, kaip nušveisti apsiblaususius, patamsėjusius papuošalus, bet viena iš veiksmingiausių priemonių yra paprasčiausia dantų pasta – tik ji turi būti balta, ne gelinė. Užtepkite šiek tiek dantų pastos ant seno dantų šepetuko ir nušveiskite auskarus, vėrinius, apyrankes. Nuskalaukite šiltu vandeniu – štai ir viskas. Vienintelis dalykas, kurį turite atminti – dantų pasta negalima šveisti perlų ar papuošalų su perlais. Visi kiti papuošalai nuo dantų pastos įgaus naują jaunystę, spindės kaip nauji.

Nuo kiaušinių trynių plaukai taps švelnesni, labiau blizgės.

Kiaušinių tryniai yra nuo seno naudojama liaudiška priemonė, nuo kurios plaukai tampa švelnūs, blizgantys, kaip nuo kondicionieriaus. Taigi ramiausiai galite kepti baltymų putėsius, o likusius trynius sunaudokite kaip plaukų kaukę. Užtepkite juos ant sausų, iššukuotų plaukų, palikite pusvalandžiui, tada išplaukite plaukus kaip esate įpratusios. Galite pasigaminti sudėtingesnę kaukę – sumaišykite trynius su alyvuogių aliejumi, majonezu ar drėkinamuoju veido kremu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)