N. Campbell plaukai nuotraukoje buvo supinti į afrikietiškas kasytes.

Pasaulinio lygio supermodelis niekada neslėpė, jog viešumoje dėvi peruką. Tą ji daro beveik visą savo karjeros laikotarpį.

Metų metai, kai įvairioms fotosesijoms jai buvo prisegami dirbtiniai plaukai, paliko žymę – supermodeliui ėmė sparčiai slinkti plaukai, ant galvos atsirado plikų plotų. „Dabar labiau rūpinuosi savo plaukais, nes visus juos praradau dėl prisegamų plaukų. Dabar esu kur kas atsargesnė, viską darau kitaip. Ar mano plaukai ataugo? Ačiū Dievui, taip“, – leidiniui „Evening Standard“ kalbėjo N. Campbell.

Naomi Campbell

Anot N. Campbell – perukai dėvimi visame pasaulyje, tą daro ryškiausios šio meto žvaigždės ir tai – anokia paslaptis. „Tai, ar dėviu peruką, jau nebėra svarbu. Darau tai, ką noriu ir tai, ko reikalauja mano darbas“, – kalbėjo supermodelis.

Per netrumpos karjeros metus jos nuotrauka žurnalų viršelius puošė daugiau nei 500 kartų. N. Campbell tapo pirmuoju juodaodžiu modeliu, atsidūrusiu ant „Time“, prancūzų ir rusų „Vogue“ viršelių ir pirmuoju juodaodžiu britų modeliu, kurio nuotrauka paskelbta ant britų „Vogue“ viršelio.

N. Campbell dalyvavo keliose populiariose kampanijose ir ant podiumo demonstravo tokių mados namų kaip „Chanel“, „Burberry“, „Christian Dior“ ir „Versace“ drabužius. Ji dalyvavo filmuojant kelis televizijos šou, tarp kurių buvo ir „The Fresh Prince of Bel-Air“. Be to, supermodelis kaip instruktorė dalyvavo tiek amerikietiškoje, tiek ir britiškoje modelių konkurso „The Face“ versijoje.

Ne ką mažiau reikšmingas ir N. Campbell vaidmuo labdaringoje veikloje. 2005 m. ji įsteigė „Fashion for Relief“ fondą, kurio pirminis tikslas – rinkti lėšas nuo uragano „Katrina“ nukentėjusiems žmonėms. Į „Fashion for Relief“ fondą nuo to laiko surinkti milijonai JAV dolerių, o pinigai panaudoti pačiais įvairiausiais kilniais tikslais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)