Vandeniui atsparus tušas

Viena dažniausių priežasčių, kodėl apatinės blakstienos yra ignoruojamos, – ta, kad dienos pabaigoje tušas atsispaudžia ant apatinio voko ir jūs įgaunate pavargusių akių efektą, tad pabandykite vandeniui atsparų tušą – jo formulė nesusimaišys su akių maskuoklio formule, todėl jūsų problema tikrai bus išspręsta. Beje, nepamirškite ir užfiksuoti paakius biria / kompaktine pudra.

Dažymo ypatumai

Taip taip, tai liečia ir apatines blakstienas. Jei dažysite jas iš viršaus į apačią, lyg pratempdamos, įgausite lėlės žvilgsnį. O jei apatines blakstienas dažysite išorinio kampo kryptimi – katės žvilgsnį.

Rudas atspalvis

Jei jums atrodo, kad pasidažius apatines blakstienas juodu tušu jos yra per tamsios, pabandykite rudą tušą. Rezultatas bus švelnesnis, o kontrasto su juodomis viršutinėmis blakstienomis tikrai nebus.

Tušas tik ant šaknų

Tai dar viena išeitis toms, kurios siekia natūralaus rezultato – dažykite tik šaknis, o galiukus palikti „plikus“. Beje, stipriau paspaudusios šepetėlį gausite paryškintą akies kontūrą, tačiau būkite atsargios – taip galima ir išsitepti.

Ypatingas šepetėlis

Kadangi apatinės blakstienos trumpesnės, plonos ir švelnutės, didelis tušo šepetėlis gali būti per masyvus joms. Pabandykite paieškoti specialių tušų apatinėms blakstienoms (su mažiuku šepetėliu) arba įsigykite mano mėgstamą teptuką mažos vėduoklės formos – jis tobulai padažo apatines blakstienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)