Veidas: permatomas grožis

Švelniai saulės pabučiuoti skruostai, vos vos žvilgančios lūpos, permatomas nagų lakas – viskas, ko beveik nesimato, ateinančiais metais bus pastebėta. Galima nebijoti ir kelių akcentų – permatomus nagus puošti spindinčiais blizgučiais, nude veidą – ornamentinėmis juodo pieštuko strėlytėmis, o matines lūpas – lašeliu oranžinio žavesio. Bet kuriuo atveju, mažiau yra daugiau, o daugiau yra mažiau. Šį sezoną neprašausi pasirinkdama kraštutinumus.

Lūpos: aguonų raudonis

Tam, kas nors trumpam nuo pakylos nukels raudoną ir visus jos atspalvius, matyt, reikės įsteigti atskirą apdovanojimą. 2019-aisiais mūsų lūpas ir garderobą puoš drėgna ir gili aguonų raudona. Bus galima pamiršti ombreefektą, tamsesnį apvadą ar bet kokį kitą papildymą. Laikas karaliauti grynai spalvai. Beje, sutik, tokioms lūpoms daugiau nieko ir netrūksta.

Akių šešėliai: aukso blizgesys

Nesvarbu, ar norėsi švytėti iš tolo, ar tik sukurti paslaptingą ašarėlės efektą, kosmetinėje privalo atsirasti stambiais aukso blizgučiais dekoruojanti priemonė. Ją bus galima derinti tiek prie įtaigaus aukštakulniais raudonu kilimu žingsniuojančio damos įvaizdžio, tiek naudoti kaip vienintelį dekoratyvinės kosmetikos akcentą, plevėsuojant lengva vasariška suknele. Beje, kai kurie kūrėjai siūlo drąsiai veidrodiniu auksu dabinti ir lūpas. Tik neprarask saiko ir, kaip visada, rinkis vieną iš dviejų.