Ir dabar, kai aktorei sukanka 42-eji, ji visus stebina savo natūraliu grožiu, elegancija ir moteriškumu.

„Keista, kad žmonės nepastebi, jog moterys gražesnėmis tampa būdamos vyresnės. Juk pasitikėjimas savimi ateina su amžiumi“, – mano aktorė K. Winslet.

Kate Winslet

Tad kokios yra K. Winslet grožio paslaptys? Kuo ji vadovaujasi ir kam yra ištikima? Štai kokie yra jos grožio patarimai.

Kate rekomenduoja visada pabrėžti tik vieną veido dalį – arba akis, arba lūpas. Tačiau ji pati daugiau dėmesio skiria ryškesnėms lūpoms negu dūminėms akims.

Aktorė yra sakiusi, kad tikrasis glamūrinis grožis išryškėja tada, kai moteris atrodo grakščiai ir skoningai. Pavyzdžiui, pernelyg tamsūs, kone juodi lūpų dažai gali užgožti likusį veidą.

Tuo tarpu naudojant ryškų lūpdažį, teliks tik perbraukti blakstienas juodu tušu ir jau atrodysite klasiškai. Būtent K. Winslet ir yra ta moteris, kuri dažniausiai renkasi tradicinį ir klasikinį makiažą.

Kadangi K. Winslet oda – sniego baltumo, su lengva užuomina į raudonumą, ji negali naudoti vieno atspalvio pudros veidui.

Aktorė anksčiau naudodavo daug skirtingų makiažo pagrindų, tačiau pastebėjo, kad jos oda nepriekaištingai atrodo tik tada, kai maišomi du makiažo pagrindai. Anot jos, vertėtų vengti didelio kiekio pudros T zonoje.

Taip pat reikia būti atsargioms su skaistalais ir nepadauginti jų ant žandų. K. Winslet idealiai tinka persikų atspalvis.

Kate Winslet

Ekrano žvaigždė pripažino, kad jos makiažo poreikiai pasikeitė su amžiumi, o kintanti veido forma privertė pakeisti ir makiažo įpročius.

Pavyzdžiui, prieš raudonojo kilimo renginius Kate laikosi taip vadinamos veido dietos, kad jis būtų dar labiau švytintis ir sumažintų blyškumą. Aktorė tokio mitybos plano laikosi dieną ar dvi.

  • Pusryčiams: 2 apelsinai ir 2 mandarinai.
  • Šiek tiek vėliau po pusryčių: 1 stiklinė apelsinų, citrinų, kivių ar aviečių sulčių kokteilio.
  • Pietums: 1 skiltis arbūzo, 1 puodelis vynuogių, 1 obuolys ir 1 puodelis vaistažolių arbatos.
  • Užkandis: 1 greipfrutas ir 1 mandarinas.
  • Vakarienei: 3 skiltelės ananasų, 3 sausainiai, 1 bananas ir 1 puodelis vaistažolių arbatos.

Be tinkamos mitybos, grožį išsaugoti padeda ir geras poilsis. „Šviežias oras daro stebuklus mano odai, todėl naktį savo kambario langą šiek tiek praveriu, kad patektų vėjas. Stengiuosi kuo daugiau miegoti ir gerti daug vandens. Na, o makiažas tik leidžia moteriai pasitikėti savimi, būti moteriškai“, – apie savo išpuoselėtą grožį yra sakiusi Kate.

Kate Winslet

Jei pastebėsite, K. Winslet plaukai taip pat nuostabūs ir visuomet žvilgantys. Moteris atskleidė ritualus, kuriais vadovaujasi, kad plaukai būtų sveiki ir gerai atrodytų:

  • Plaukus plaukite du kartus per dieną, kad pašalintumėte plaukų dulkes.
  • Naudokite švelnius šampūnus.
  • Prisotinkite juos daug vitaminų, mineralų, ypač - cinko ir geležies.
  • Niekada nešukuokite plaukų, kai jie drėgni.
  • Dažnai masažuokite savo galvos odą.
  • Naudokite plaukų aliejų, kad juos pamaitintumėte.
  • Pakirpkite plaukus kas tris mėnesius, bent per 3 ar 4 centimetrus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)