Pirmiausia, tinkamai paruoškite savo veidą. Prieš dedantis makiažą labai svarbu švariai nusivalyti veidą, patartina naudoti micelinį vandenį. Tuomet veidą nuplaukite ir padenkite drėkinančiu kremu. Švariai nuplautą veidą galite padengti makiažo pagrindu, pudra ar BB-kremu, atsižvelgiant į savo odos poreikį.

Pavasarinio makiažo ypatumas – ryškios akys. Uždėję pagrindą, vidinius akių kampučius patepkite žvilgančiais alyvinės spalvos akių šešėliais ir švelniai paskirstykite juos ties akių voku.

Paimkite plokščią akių šešėlių šepetėlį ir užtepkite šiltą vario atspalvį ant viso voko. Uždėkite jį link alyvinio atspalvio ir paskirstykite.

Norėdamos paryškinti makiažą, panaudokite vienu atspalviu tamsesnius vario šešėlius ir paskirstykite juos ties viršutine voko dalimi. Su švariu šepetėliu tolygiai paskirstykite šešėlius, sukuriant švelnų spalvų perėjimą.

Paryškinkite apatinę blakstienų liniją su ryškesniu vario šešėliu. Užbaikite akių makiažą plonu tušo sluoksniu.

Nepersistenkite su antakių ryškinimu. Anot ekspertės, svarbu nenutamsinti antakių. Natūralūs antakiai suteiks įvaizdžiui išraiškingumo. Antakius prašukuokite ir padenkite juos savo odai ir plaukams atitinkančia spalva. Galite rinktis antakių pieštuką arba šešėlius.


Suteikite savo skruostams lengvo rausvumo. Pasirinkite rausvus skaistalus, kurie suteiks veidui pavasariško gaivumo.

Norėdamos išryškinti veido spindesį, ant skruostikaulių uždėkite holografinio švytėjimo suteikiančią priemonę.

Užbaikite įvaizdį švelniai rausvais arba kūno spalvos lūpų dažais. Norėdami daugiau pabrėžti lūpas, naudokite lūpų pieštuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)