Vasarą veido oda pati bando apsisaugoti nuo saulės – pasidaro storesnė, šiurkštesnė, suaktyvėja riebalinių liaukų veikla. Jei iš karto pradėsime kovoti su riebia oda, rizikuosime ją pavojingai išsausinti.

Karštuoju metų laiku kenčia tiek sausa, tiek riebi, tiek mišri veido oda. Ji patiria daug streso dėl aktyvios saulės, karščio, vėjo, jūros druskos, miesto dulkių. Visa tai ypač kenkia plonai veido odai. Termometro stulpeliams šoktelėjus aukščiau, oda greičiau riebaluojasi ir užsiteršia.

Taip pat skiriasi ir tai, kur nusprendėte leisti vasarą – Lietuvoje ar užsienyje, kur karštis gali būti dar didesnis.

Kaip rūpintis oda vasarą, kokią kosmetiką rinktis ir kaip ją prižiūrėti didžiausių karščių metu – pokalbis su „Sothys“ kosmetologe Katerina Nesterova.

Užduokite rūpimus klausimus kosmetologei ir į juos atsakysime birželio 2 d. 11 val. tiesioginės DELFI konferencijos metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)