Visgi šiomis dienomis, kai toks įtemptas gyvenimo ritmas, norisi ieškoti ir patogesnių, ir efektyvesnių grožio priemonių, veikiančių čia ir dabar. Grožio revoliucija šiandien suteikia daug daugiau galimybių pabrėžti natūralumą, pritaikant priemones, kilusias iš gamtos, rašoma pranešime spaudai.

Kaip prižiūrėti odą skirtingais amžiaus tarpsniais?

• Paauglėms bei merginoms iki 25-ių užtenka bazinio odos maitinimo ir drėkinimo. Vakare oda turi būti kruopščiai nuvalyta ir patepta naktiniu kremu, kuris yra stipresnės konsistencijos – turi daugiau ir maitinamųjų, ir drėkinamųjų, ir regeneruojamųjų medžiagų.

• Nuo 25-rių jau rekomenduojama pradėti naudoti kremus nuo pirmųjų raukšlių, pasirinkti jaunai odai skirtus paakių kremus bei pirmosios anti–aging pakopos serumus, prausiklius ir tonikus bei kaukes. Svarbu, kad į šių priemonių sudėtį įeitų hialurono rūgšties.

• Šiandien itin populiarėja hialurono rūgštimi bei odai svarbiais vitaminais A, C, E praturtintos medžiaginės kaukės, kurių nereikia nei teptis, nei nusivalyti – tik priglausti prie veido odos ir palaikyti nuo 15 iki 20 min. Taip pat papildomai rekomenduojama taikyti odos pralaidumą gerinančią mezoterapiją, kuri padeda reikiamoms medžiagoms pasiekti gilesnius odos sluoksnius.

• Moterims, sulaukusioms 30-ies, vertėtų rinktis intensyvesnes priemones bei rimtesnes procedūras – aktyvesnius dieninius ir naktinius kremus, pakeliamuosius („lifting“) serumus, o nuo 40-ies (ir vėliau) – dermakosmetikos priemones, kurių sudėtyje yra ne tik hialurono rūgšties, bet ir kofermento Q10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)