Mokantis prasivesti akių kontūrą gali padėti konkretūs patarimai. Aišku, kaip paprastai, galima imtis ir tam tikrų gudrybių, kad kontūras išeitų idealus. Juk būtent toks – į viršų švelniai kylantis linkis ne tik paryškina akis, bet ir suteikia įvaizdžiui seksualumo bei elegancijos.

Deja, sudrebėjus rankai pastangos išgauti tobulą linkį gali žlugti. Nuo šitokio fiasko kartais apsaugo tam tikri triukai – ypač retai nuvilianti metodika, padedanti pasidažyti ne tik nepriekaištingai, bet ir greitai, rašo stylecraze.com.

Šiuo atveju, t. y. mokantis išvesti akių kontūrą, pirmiausia teks patraukti į virtuvę ir susirasti – tiesiog nepatikėsite! – elementarų šaukštą. Tai jis taps įrankiu, padėsiančiu realizuoti tobulų akių kontūrų projektą. Kodėl? Todėl, kad turi tiesų kotą ir ovalią, ypač tinkamai išlenktą semiamąją dalį, taigi, gali pasitarnauti kaip savotiška liniuotė. Toliau – visas procesas papunkčiui.

1. Šaukšto kotelį priglauskite prie išorinio akies kampučio.
2. Palei kotelio kraštą akių kontūro plunksnele išveskite tiesą liniją.
3. Dabar šaukštą apsukite, užmerkite akį ir prie viršutinio voko pridėkite semiamąją šaukšto dalį.

4. Braukdami plunksnele palei šaukšto kraštą išveskite virš pirmiau nubrėžtos tiesios linijos einančią lenktą atkarpą.
5. Tuščią tarpą tarp dviejų linijų užspalvinkite plunksnele ir pratęskite kontūrą vidinio akies kampučio kryptimi, braudamos plunksnele kaip įprastai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)