Pristatymo modeliai Ž. Grigaitis ir G. Brokienė pasakojo, kad šiuo metu ypatingai trūksta laiko viską suspėti. Verslininkas į renginį atvyko tiesiai iš oro uosto, po ilgo, varginančio skrydžio, o G. Brokienė šiomis dienomis intensyviai ruošiasi atstovauti Lietuvą konkurse „Misis pasaulis 2020“, rašoma pranešime spaudai.

„Pastaruoju metu vyksta daugybė primatavimų, filmavimų, fotosesijų, makiažų, kurie yra malonūs, bet kartu ir reikalaujantys laiko ir jėgų. Kadangi turiu mažiau laiko poilsiui, labai praverčia tokios grožio priemonės, kurios atlieka kelias funkcijos iš karto, ne tik gražina, bet ir atgaivina, drėkina, maitina“, – pasakojo G. Brokienė.

Sveiką gyvenseną propaguojanti moteris visada stengiasi palaikyti sielos ir kūno harmoniją, rūpindamasi savimi ir derindama skirtingus poilsio ir laisvalaikio būdus: „Mane ypač atpalaiduoja skaitymas ir ilgi pasivaikščiojimai, o vidinę harmoniją visiškai atgaunu nuvykusi prie Baltijos jūros“.

Verslininko Ž. Grigaičio gyvenime taip pat daugybė fotosesijų, filmavimų, kelionių ir dalyvavimo įvairiuose renginiuose, tad ypač svarbu atrodyti pailsėjusiam, net ir tada, kai trūksta miego: „Tenka vykti į verslo susitikimus ir renginius įvairiose šalyse, skrydžiai vyksta ir dieną, ir naktį, susiduriu ir su laiko juostų skirtumais. Kartais tenka tiesiai iš oro uosto vykti į renginį, kuriame nesinori būti pajuodusiais paakiais“.

Pasak vyro, visuomenė yra labai kritiška ir vertinanti pagal išvaizdą, todėl kartais svarbu panaudoti ir tam tikras kokybiškas priemones, kurios pakoreguoja pavargusią odą, ją atgaivina ir susitikime ar renginyje leidžia jaustis komfortiškai.

Visiškai jėgas po intensyvių darbų verslininkas atgauna atlikdamas specialius stresą mažinančius pratimus, važinėdamas dviračiu, mėgaudamasis pirties malonumais bei pasinerdamas į tylos terapiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)