„Kartais kiekvienai mūsų reikia paskatinimo ir priminimo, kad mes šaunios tokios, kokios esame. Dukros siuntė savo mamų nuotraukas, moterys dėl fotosesijos atvyko ne tik iš skirtingų Lietuvos miestų, bet ir Didžiosios Britanijos. Surinkome žavų moterų kolektyvą ir norime parodyti, kad amžius, drabužiai ar kelios raukšlelės dar nieko nereiškia. Juk būtent vidinis grožis ir pasitikėjimas savimi yra tai, kas priverčia kiekvieną moterį spindėti“, – prieš fotosesiją kalbėjo „Biocell“ grožio produktų prekinio ženklo vadovė Agnė Urbaitytė.

Konkurse, kurio prizas – įkvepianti fotosesija – sudalyvauti panoro beveik 130 dalyvių, o jų amžius varijavo nuo 20-ies iki 85-erių! Ir nors laimingųjų, stojusių prieš fotografo objektyvą, buvo vos 7, fotosesijos rezultatas pranoko bet kokius lūkesčius.

Renata Mikailionytė ir konkurso dalyvės

Tiesa, tai nebuvo standartinė fotosesijoje, kurioje svarbu gražūs apdarai ar profesionaliai atliktas makiažas. Veikiau priešingai, fotosesijos dalyvės spindėjo natūralumu ir nesuvaidintomis emocijomis.

Kartu su 7 moterimis fotosesijoje dalyvavo ir garsi mados renginių organizatorė Renata Mikailionytė.

„Turime laužyti normas apie tai, kas yra gražu ir kas – ne. Norėčiau, kad moterys labiau pasitikėtų savimi ir priimtų save tokias, kokios yra“, – kalbėjo ji.

R. Mikailionytė teigė, kad gražiausia moteris jai – tai toji, kuri vysto draugystę su savimi, geba priimti save tokią, kokia yra. Moteris, kuri nebėga nuo savęs, savo metų ir išgyvenimų.

Renata Mikailionytė ir konkurso dalyvės

„Dar vienas dalykas, suteikiantis moteriai grožio ir ugnies akyse – tai darbas. Nėra nieko gražiau nei aistra užsidegusi, veikli moteris, noriai besidalijanti savo kūryba ir svarbiausia – neužsisklendžianti savyje“, – sakė garsi moteris.

Renatą džiugina, kad projektas subūrė skirtingo amžiaus moteris. Kiekvienas amžiaus tarpsnis, anot jos, yra ypatingas, tad turime išmokti juos džiaugtis.

Ir kaip gi tą padaryti, paklaustumėte?

„Visų pirma, reikėtų gerbti ir priimti save tokią, kokia esi. Reikėtų nustoti maištauti ir pabandyti atrasti vidinę harmoniją“, – patarė R. Mikailionytė.

Renata Mikailionytė ir konkurso dalyvės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)