Kasmetiniame grožio ir mados renginyje „Polhem Press Day“ dalyvavusi žinoma TV laidų vedėja, podkasto kūrėja ir instagramo turinio veidas Ieva Mackevičienė teigė, kad priežiūros odai laikui bėgant reikia vis daugiau.

„Kadangi jau esu daugiau kaip 30-ies metų, iš tikrųjų matau, kad odai reikia vis daugiau ir daugiau priežiūros. Ypač paskutiniaisiais metais pastebėjau, kad pasikeitė pati oda. Tai, kas veikė anksčiau, jau nebeveikia. O tai, ko anksčiau nenaudodavau... Dabar supratau, kad jau laikas tai naudoti“, – sakė žinoma moteris.

Svarbu ne tik ką, bet ir kaip naudoti. Geriau kelios geros priemonės nei daugybė pusėtinų.

„Mano kosmetikos spintelės turinys labai minimalistinis. Tikrai yra tik keli prekiniai ženklai. Nemėgstu daugybės skirtingų prekinių ženklų. Turiu „Math“, turiu „Babor“ kosmetikos.

Ir turiu kelias priemones iš „Eurovaistinės“, kurios skirtos grynai mediciniškai kovoti su tam tikromis problemomis. Tarkime, su pigmentinėmis dėmėmis. Yra įvairių priemonių – ampulių ir kitko – reikia tiesiog atsirinkti.

Taigi, mano rutina labai paprasta. Ryte naudoju serumą ir kremą, o vakare sau skiriu jau daugiau dėmesio: naudoju prausiklį, serumą ir kremą. Taip pat tris kartus per savaitę deduosi kaukes“, – pasakojo Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją