Paminėti japoniško kosmetikos prekių ženklo „Sensai“ dvidešimties metų gyvavimo Lietuvoje rinkosi ne tik profesionalūs makiažo meistrai, bet ir tie, kurie ketina tokiais tapti, rašoma pranešime spaudai. Arba tos moterys, kurios mielai dieną pradeda nuo makiažo ir sunkiai praeina pro kokybiškos kosmetikos nukrautas lentynas.

Renginyje apsilankiusi nuomonės formuotoja, verslininkė Inga Žuolytė prasitarė, kad kaip tik pradėjo lankyti vizažo kursus, kuriuose artimiau susipažino su dekoratyvinių kosmetikos priemonių gausa.

„Prisipažinsiu, kad dar visai neseniai būčiau sakiusi, jog mano santykiai su dekoratyvine kosmetika – ne patys geriausi. Ogi todėl, kad nemokėjau įmantriai pasidažyti. Dekoratyvinę kosmetiką naudojau tikrai minimaliai, kol dėl darbo specifikos neatsirado poreikis šia sritį išmanyti labiau. Ne tik susipažinti su priemonių įvairove, ką ir kada tepti, bet ir kaip pačiai teisingai pasidaryti makiažą.

Regis, ir aš po truputį įsitraukiau į dekoratyvinės kosmetikos sektą, – nusijuokia Inga. – Beje, mano makiažo priemonių gyvenime įvyko ir daugiau pokyčių. Anksčiau negalėjau gyventi be antakių pieštuko, o dabar jis atidėtas į šalį. Visai neseniai man buvo atliktas ilgalaikis antakių makiažas, todėl antakių pieštukas pirmą vietą užleido makiažo pagrindui – padengi veidą kremine pudra, oda susilygina, ir iš karto jautiesi geriau.“

Šio kosmetikos ženklo ilgametė ambasadorė Lietuvoje, stilistė Agnė Gilytė savo veido oda kruopščiai rūpinasi nuo penkiolikos metų, nepamiršdama apsilankyti pas kosmetologą. Kadangi Agnės odos būklė – puiki, kasdien jos maskuoti po storu makiažo sluoksniu neprireikia. Daugiau dekoratyvinės kosmetikos priemonių ant veido nugula nebent per fotosesijas arba renginius.

„Kosmetiką naudoju skirtingomis kombinacijomis pagal tai, ko tądien reikia mano odai, ir man tai – malonūs ritualai. Kasdien išsiverčiu be pudros, užtat renkuosi blakstienų tušą bei odai švytėjimo suteikiančią veido bazę. Šiuo metu išskirčiau du mėgstamiausius kosmetikos gaminius: dvikomponentę skaistinamąją veido esenciją ir rytui bei vakarus skirtus kremus paakiams. Kelis lašus esencijos įlašinu į kremą ar kaukę ir su gua – sha akmenėliu atlieku veido masažą. Šitaip oda atsinaujina ir atsigaivina“, – sakė A. Gilytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją