Odos drėkinimas iš vidaus. Kiekvieną rytą pradėkite nuo stiklinės vandens. Apskritai, vanduo turėtų būti jūsų mėgstamiausias gėrimas. Jis padeda išvalyti organizmą nuo susikaupusių toksinų, kurie ant odos pasirodo nepageidaujamų spuogelių pavidalu. Vanduo taip pat perneša deguonį į odos ląsteles, tokiu būdų jas regeneruodamas, stabdydamas uždegimus ir ankstyvus odos senėjimo požymius.

Šveitiklis. Jei norite džiaugtis išpuoselėta ir kvėpuojančia oda, turite padėti jai atsinaujinti. Veido odos ląstelių atsistatymas vyksta apytiksliai kas 3-4 savaites, kuomet negyvą ir sukietėjusį sluoksnį pakeičia naujas. Šveitiklis padeda pašalinti nereikalingą odos sluoksnį, kad ši galėtų vėl laisvai kvėpuoti bei tinkamai pasisavinti reikalingas medžiagas.

Nepamirškite, jog odos priežiūra turėtų būti malonus ritualas, todėl pasikirkite dieną sau, atsipalaiduokite, į svečius pasikvieskite draugę ir kartu pasilepinkite šia procedūra. Odos šveitimo paslaugas taip pat siūlo atlikti dauguma grožio salonų, privačių kosmetologijos kabinetų, įvairų šveitiklių ir kitų priemonių asortimentą nesunkiai galite rasti kosmetikos parduotuvėse. Tačiau pasilepinti galite ir namuose, netuštindamos piniginės.

Kaip? Labai paprastai – kūnui naudokite šveitiklį su kavos tirščiais, o veidui derėtu išbandyti šiek tiek švelnesnę alternatyvą – pasigaminkite veido šveitiklį iš šaukštelio smulkintų avižų su medumi ir kokosų aliejumi.

Serumai. Išbandykite serumus su hialurono rūgštimi. Viena magiška priemonė, kuri mums visuomet padeda – tai lakštinės kaukės su šia veikliąja medžiaga. Hialurono rūgštis – tai ypatinga pagalba ir intensyvaus drėkinimo priemonė, kurios sudėtyje esančios molekulinės dalelės intensyviai ir giliai drėkina odą, suteikia jai stangrumo, elastingumo bei skatina kolageno ir elastano gamybą. Tepkite švarią nuvalytą veido odą ryte arba vakare. Kelis lašelius serumo švelniai įmasažuokite į veido bei kaklo zonas ir džiaukitės palepinta oda.

Veido masažai namuose. Norint išsaugoti odos elastingumą, rytais skirkite kelias minutes veido odos masažui. Kiekvieną naktį miegant organizme kaupiasi skysčiai, kurie rytais virsta nepageidaujamais maišeliais po akimis. Norint greitai ir efektyviai pažadinti savo odą, rekomenduojame išbandyti stangrinamuosius veido masažuoklius. Lengvais judesiais braukite nuo smakro aukštyn link ausų, nuo nosies smilkinių link, tiesiomis linijomis nuo kaktos centro link smilkinių. Nepamirškite akių bei kaklo zonos. Džiaugsitės pagerėjusia veido odos cirkuliacija, elastingumu, sumažėjusiu odos pabrinkimu bei akimirksniu pranykusiomis raukšlelėmis.

Drėkinamieji kremai. Po visų malonių procedūrų nepamirškite atgaivinti savo odos kremu. Drėgmė labai svarbi ne tik puikiai odos išvaizdai, bet ir jos sveikatai. Drėkinamieji veido kremai veikia momentiškai ir atgaivina odą iš karto po to, kai yra užtepami. Kadangi vanduo yra šių kremų pagrindas, natūralu, kad jis padidina vandens kiekį odos epidermyje, taip saugodamas jį nuo išsausėjimo. Tad veido drėkinimas – dar vienas žingsnis švytinčios ir tobulos odos link!

Spindesio suteikiančios kosmetikos priemonės. Na, o jei jūsų oda nėra linkusi į natūralų švytėjimą, visada galite į pagalbą pasitelkti mažas kosmetikos gudrybes. Makiažo tendencijos vis dar diktuoja natūralumą ir tik subtiliai paryškintus veido bruožus. Norimo rezultato pasiekti padės gelinės tekstūros kosmetikos priemonės, bespalviai lūpų blizgiai, ir skaistinamosios priemonės (angl. highlighter).

Švytėjimo suteikiančiomis priemonėmis švelniai perbraukite skruostikaulius, paryškinkite vietas po antakiais, nosies galiuką bei viršutinės lūpos lankelį. Naudodamos tokią makiažo techniką, atrodysite lyg švytėdamos iš vidaus! O jei norite džiaugtis tarsi saulės nubučiuota oda, naudokite bronzantą su spindinčiomis dalelėmis. Tepkite jį ant skruostikaulių, perbraukite per nosies šonus, ties plaukų augimo linija, nepamirškite kaklo ir dekolte zonų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)