Į kausimą, ką jai suteikia veikla televizijoje, laidos „Gero vakaro šou“ vedėja atsako: „Naujas patirtis, ir tai, jog kaskart turiu išeiti iš savo komforto zonos.“ D. Petrikonytė neatmeta galimybės ateityje vesti televizijos laidą apie stilių, gerą savijautą, grožį.

„Jei kažkada gyvenime tokia galimybė atsirastų, manau, tikrai neatsisakyčiau“, – šypsosi Dijora, jau daugiau nei dešimt metų besisukanti mados pasaulyje. Tačiau šiuo metu televizija Dijoros gyvenime ima viršų, tad visą dėmesį mergina skiria jai, o modeliavimas tampa tarsi hobiu.

Kaip modeliui Dijorai teko padirbėti daugelyje pasaulio šalių. Tai buvo gera gyvenimo mokykla, kupina nuotykių ir iššūkių. Smagiausia jai buvo Barselonoje, gal dėl to, kad šis Ispanijos miestas gali pasigirti ir kalnais, ir Gaudi architektūra, ir jūra, ir skaniu maistu.

„Dar pamenu, kai Šanchajuje vasarą, kepinant 35 laipsnių karščiui, fotografavome lauke žieminių nėščiųjų rūbų kolekciją“, – su šypsena veida prisimena Dijora.

Dijoros odos priežiūra

Instagrame žinoma mergina turi apie šimtą sekėjų ir yra pasivadinusi Dijoros Cerios vardu.

„Dijora Cerios. Tokį vardą sugalvojo mano tėtis, bet prieš 26 metus į pasą dviejų žodžių junginio neleido įrašyti, tad paliko tik pirmąjį“, – apie savo originalaus vardo kilmę atviravo pašnekovė ir patikino, kad kai tik turi aktualių patarimų stiliaus, grožio ir sveikos gyvensenos klausimais, mielai ir noriai dalinasi su savo sekėjais.

Kalbant apie šio rudens-žiemos sezoną, kokius penkis dalykus Dijora galėtų įvardinti kaip „must have“ (būtinus turėti, – red.)?

„Visų pirma, tai – gera nuotaika. Antra – stilinga rankinė. Trečia – šiltos kojinės. Ir, žinoma, knyga bei vitaminai“, – sako pašnekovė. O kaip – sportas?

„Šiais metais sporto klube buvau gal tik kokius septynis kartus. Prisipažinsiu, nelabai draugavau su sportu, bet šiuo metu esu užsispyrusi pradėti sportuoti, tik nežinau, kiek ilgai ta motyvacija tęsis“, – juokiasi pašnekovė. Dijora prisipažino, kad prieš pusantrų metų jai yra tekę laikytis baltymų dietos ištisą mėnesi, nes tuomet ji buvo susilažinusi, kad sportuos ir sveikai maitinsis.

„Negaliu pasakyti, kad rezultatai buvo kažkokie neįtikėtini po šios dietos. Bet supratau, kad tikrai nesu baltymų žmogus, esu labiau prijaučianti picoms ir makaronams“, – teigia mergina.

Įdomu, kokie yra pagrindiniai Dijoros grožio ir geros savijautos ritualai?

„Turiu savo rytinį veido odos priežiūros trijų žingsnių ritualą: prausiklis, tonikas, serumas. O vakarais po grimo užtrunku ilgėliau, stengiuosi itin kruopščiai pašalinti makiažo likučius. Tad pirma į rankas imu micelinį vandenį, tuomet naudoju du skirtingus prausiklius, toniką, serumą, kremą. Na, ir retkarčiais, jei nepamirštu, kartą per savaitę naudoju odos šveitiklį“, – savo grožio ritualus atskleidžia televizijos laidų vedėja.

Dijoros odos priežiūra

Ar dažnai Dijorai tenka praverti grožio klinikų, grožio salonų duris?

„Stengiuosi bent kas mėnesį apsilankyti pas kosmetologę, kadangi tenka dirbti televizijoje, veidas nualinamas „sunkiais makiažais“. Paprastai renkuosi tokias procedūras, kaip veido valymas ar drėgmės atstatymas. Na, o kirpyklą aplankau karta per du mėnesius“, – sako mergina.

Ruduo – tai metas, kai po vasaros atostogų rūpinamės savo odos reabilitacija. Nors vasaros atostogos teikė daug džiaugsmo, tačiau karštis, sausas oras, drėgmės trūkumas sukėlė rimtą stresą odai ir netgi priešlaikinį senėjimą. Sostinėje esančioje klinikoje „Esteskin“ D. Petrikonytei teko išbandyti procedūrą, kuri efektyviai stabdo senėjimą.

„Man teko išbandyti tikrai novatorišką dalyką grožio rinkoje. Klinikoje man atliko neinvazinę mezoterapiją ir biorevitalizaciją. Neslėpsiu, iš pradžių buvau ganėtinai skeptiška, ir maniau, kad ryškaus rezultato neišvysiu. Tačiau, jau po pirmosios procedūros veidas ėmė žvilgeti ir perpus sumažėjo šypsenos raukšlelės. Likau nustebinta, kad tik po vienos proceduros veidas gali akivaizdžiai tapti stangresnis“, – įspūdžiais dalinosi Dijora. Anot modelio, pagrindinis šios procedūros efektas – drėgmės atstatymas, odos spalvos išlyginimas, mimikos raukšlelių sumažėjimas; oda švyti bei yra elastinga.

Pasak klinikos įkūrėjos Lauros Los, tai – paprasta, saugi ir patikima procedūra, kuri efektyviai stabdo senėjimo procesus ir šalina jų priežastis. Procedūros paslaptis slypi unikaliame procese, kai aukšto oro slėgio srove į giliuosius odos sluoksnius įpurškiamos biologiškai aktyvios medžiagos. Net ir nedidelės įpurškiamų preparatų dozės suteikia maksimalų poveikį, o akis džiugina aiškiai pastebimi rezultatai: oda tampa stangresnė, skaistesnė, pridrėkinta, sumažėja raukšlių gylis. Rezultatas matomas jau po pirmosios procedūros, o svarbiausia, be mėlynių, skausmo ir adatos dūrių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)