„Mes kuriame ne tik profesionalias plaukų priežiūros priemones, bet ir sujungiame plaukų stilistus iš viso pasaulio į vieną didelę bendruomenę. Lietuvoje yra daug profesionalių, puikiai savo darbą išmanančių plaukų stilistų. Todėl, ieškodami naujų prekės ženklo plėtros galimybių, pasirinkome būtent šią rinką. Dirbti su Lietuvos meistrais mums tikras malonumas,“ – komentuoja įmonės atstovas Jason Dunn.

Atstovai renginio svečiams papasakojo apie šio sezono plaukų formavimo tendencijas, o žymiausia prekės ženklo plaukų stilistė bei edukatorė Harriet Barber pademonstravo kaip sukurti tris skirtingus įvaizdžius. Vakaro metu svečių dėmesio centre atsidūrė trys žavūs modeliai: Maria Randers, Patricija Butkutė bei Danielė Krisiulevičiūtė.

„Šį sezoną madingas subtilumas ir natūralumas. Būtent todėl šio vakaro įvaizdžiams pasirinkome švelnius, šiltus, Kalifornijos kraštovaizdį primenančius tonus. Lengvai krentančios bangos sukuria natūralų, laisvą, vasarišką stilių. Tokia netvarkinga, natūraliai krentanti šukuosena šį sezoną karaliaus tiek ant aukštosio mados podiumo, tiek gatvėse,“ – komentuoja J. Dunn.

Plaukų priežiūros ir formavimo priemonių prekės ženklas buvo įkurtas dviejų nepažįstamųjų iniciatyva. Atsitiktinai susitikę viename Kalifornijos paplūdimyje jie nusprendė sukurti tris produktus, kuriuos dėl kokybiškos sudėties ir prieinamos kainos pamėgtų visi neabejingi plaukų grožiui ir sveikatai. Prieš beveik 40 metų įkurtas amerikiečių prekės ženklas dabar yra vertinamas plaukų meistrų visame pasaulyje.

Ši kompanija taip pat išsiskiria dėl savo griežtos pozicijos netestuoti savo gaminių su gyvūnais bei labdaringos veiklos remiant įvairias sporto, gyvūnų apsaugos ir kirpėjų iniciatyvas visame pasaulyje.

Progos susipažinti su plaukų formavimo tendencijomis nepraleido žymios Lietuvos moterys: Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė, modelis Simona Starkutė, vizažistė Neringa Čukinienė, dainininkė Anžela Admovič-Gečienė, miss Lietuva 2013 Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, nuomonės formuotojos Inga Žuolytė, Darja Kotelnikova, verslininkė Dovilė Urbanaitė ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)