1. Pastorinsite blakstienas

Užtepę pirmą tušo sluoksnį, šepetėliu užtepkite ant blakstienų šiek tiek vaikiškos pudros. Tada tepkite antrą tušo sluoksnį. Pasitelkus šią gudrybę blakstienos atrodys ilgos ir tankios.

2. Lengvai išpainiosite vėrinį

Ant vėrinio mazgelių užberkite šiek tiek vaikiškos pudros, švelniai patrinkite mazgelį tarp pirštų, o tada atriškite.

3. Naudokite vietoje sausojo šampūno

Ši gudrybė pravers, jei plaukai susiriebalavo, o išsiplauti galvą neturite laiko. Užberkite ant plaukų truputį vaikiškos pudros, švelniai įmasažuokite į galvos odą ir į plaukų šaknis, paskui tol šukuokite, kol pudros nebesimatys. Nereikės kasdien plauti galvos, tai išeis plaukams į naudą.

4. Išimsite riebalų dėmes iš drabužių

Užberkite vaikiškos pudros ant dėmės iš abiejų drabužio pusių, įtrinkite pudrą į riebalų dėmę ir palikite valandai laiko, kad įsigertų. Paskui išskalbkite drabužį.

5. Atnaujinsite odinius drabužius

Tereikia užberti vaikiškos pudros ant odinio drabužio ir įtrinti mikrofibros pluošto šluoste į drabužį.

6. Patobulinsite depiliavimą vašku.

Pirmiausia užberkite ant odos truputį vaikiškos pudros, tada dėkite vašką. Pudra neleis vaškui pernelyg stipriai prilipti prie odos, taigi procesas bus mažiau skausmingas, oda liks švelni, mažiau sudirgusi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)