Lietuvoje lankęsis kosmetikos gamintojo „Nouba“ atstovas Emanuele Petrini papasakojo apie šių metų makiažo tendencijas.

„Ženklas, kuriam atstovauju, „Nouba“ – tai italų kompanija. Visi jos kuriami produktai skirti rūpintis oda ir sukurti makiažą. Naujas trendas, kurį puikiai išpildo ir italai, tai kad kiekvienas produktas skirtas atlikti kelias funkcijas.

Pavyzdžiui, skysti dažai, skirti lūpoms, akims ir skruostams. Galima jais pasidažyti lūpas ir makiažas laikysis visą dieną. O galima pasidažyti skruostus, naudoti kaip „blush“, kaip skaistalus, ir įspūdis bus labai natūralus. Tais pačiais dažais galima pasinaudoti ir atliekant akių makiažą: parausvinti jais akių vokus ar liniją po antakiu“, – sakė E. Petrini.

Taip pat specialistas atkreipė dėmesį į tai, kad svarbu save mylėti tokią, kokia esate.

„Pagrindinė tendencija yra paprastumas. Kai vieną produktą gali naudoti keliais tikslais, tavo makiažo krepšelis sumažėja, o priemonės virsta itin funkcionaliomis. Pagrindinis reikalavimas 2022-ųjų priemonėms – funkcionalumas. Kita tendencija – akcentuoti pasitikėjimą savimi. Siūloma savo oda rūpintis taip gerai, kad puikiai jaustumėtės ir nepasidažiusi. Būti savimi pasitikinčiai, jaustis gerai savo kailyje“, – skatino kosmetikos gamintojo atstovas.

Kai kurie produktai ir pritaikyti būtent šiai tendencijai – unikalumui – pabrėžti.

E. Petrini su spalvą keičiančiu lūpdažiu

„Svarbu akcentuoti savo unikalumą. Tarkime, yra išleistas lūpdažis, kuris tarsi neturi savo pagrindinės spalvos. Ant kiekvienos moters lūpų jis virsta vis kitu atspalviu. Tai – labai individualus sprendimas. Tai, kas tinka vienai, netiks kitai“, – pastebėjo jis.

O jeigu norite rinktis ką nors ryškesnio, ketvirtoji tendencija palanki būtent jums.

„Kitas trendas – priešingybė natūralumui. Jeigu norite naudoti spalvas, naudokite jas pašėlusiai! Crazy colours, nebijokite jų. Nebijokite naudoti rausvos, ryškiai, ekstremaliai rausvos, žydros, žalios... Veidą dažykite minimaliai, bet išsiskirkite ryškiomis akimis arba lūpomis“, – patarė E. Petrini.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją