Emma Stone

Savo firmine šelmiška ir gailestį pačiai sau keliančia maniera Emma atskleidė, kad „alergiškumas visam“ privertė ją savo odą drėkinti alyvuogių aliejumi, o ne parduotuvėje pirktais produktais.
Emma Stone

Charlize Theron

Charlize kadaise išdavė, kad reguliariai kaitalioja odos priežiūros priemones, kad jos oda nepriprastų prie vieno produkto.

Kate Moss

Kate dievina dirbtinių blakstienų efektą, bet pačių dirbtinių blakstienų nemėgsta. Ji sako, kad išgauti dramatišką efektą jai padeda „blakstienų užrietimas ir daugybė blakstienų tušo“.
Kate Moss

Liv Tyler

Liv vieną genialų grožio triuką nusižiūrėjo beveik prieš 20 metų filmo „Stealing Beauty“ („Pavogtas grožis“) filmavimo aikštelėje. „Užtepus makiažo pagrindą ir šiek tiek skaistalų, reikia apibarstyti veidą skaidria pudra, o tada apipurkšti veidą rožių vandens dulksna ir sekundei priglausti „Kleenex“ servetėlę. Jūsų veidas atrodys nepriekaištingai, tarsi visai būtumėt be makiažo“, - atskleidė ji.

Eva Mendes

Eva atskleidė savo pavydėtinų plaukų paslaptį. „Mėgstu palikti savo plaukus su kondicionieriumi visai nakčiai. Prieš miegą ištepkite plaukus kondicionieriumi ir apsimaukite dušo kepuraitę. Ryte plaukus išskalaukite ir voila“, - sakė ji.
Eva Mendes

Miranda Kerr

Neturite po ranka prietaiso blakstienoms užriesti? Elkitės kaip Miranda ir naudokite šaukštelį. Pašildykite šaukštelį karštame vandenyje, o tuomet nykščiu prispauskite blakstienas prie šaukšto kraštelio. Skamba keistai, bet blakstienos išsiriečia!

Zoe Saldana

Užuot įsigijusi tokį veido valymo prietaisą kaip „Clarisonic“, Zoe sako, kad veidą šveičia „mažais baltais rankšluostukais“, kuriuos dideliais kiekiais perka „Costco“ parduotuvėje.
Zoe Saldana

Lauren Conrad

Lauren turi daugybę grožio patarimų, bet mums labiausiai patinka jos pasiūlymas išsimaudžius džiovinti plaukus fenu garų pilname vonios kambaryje – nuo drėgmės plaukai tik dar labiau susigarbanos ir bus puresni.
Lauren Conrad

Halle Berry

Atrodo, kad lūpų dažų valymas yra priešingas grožiui veiksmas, bet būtent tai daro Halle, kad jos lūpos įgautų natūralų raudonį. „Patepu lūpas raudonais lūpų dažais, juos nuvalau, o tada užtepu skaidraus lūpų blizgesio“, - sakė ji. Tai genialus būdas suteikti lūpoms raudonumo ir nepalikti ant jų dažų pertekliaus.
Halle Berry

Taylor Swift

Taylor savo natūraliai garbanotus plaukus suvaldo… garbanojimo žnyplėmis. Ji sako, kad kai rytais jos plaukai atrodo tarsi netvarkinga kupeta, ji apvynioja sruogas aplink įkaitintas žnyples, kad jos garbanos būtų paklusnesnės.
Taylor Swift
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)