Rudens dienomis tenka gana kruopščiai planuoti savo aprangą. Su švarku ar be jo? Kiek sluoksnių jau yra per daug? Nors tai gali nuteikti pesimistiškai, iš tikrųjų tai puikus metas padaryti pauzę ir pamąstyti, ką vilkėsime pasikeitus orams, rašo whowhatwear.co.uk.

Šiame derinių sąraše aptiksite keletą klasikinių variantų, būdingų britų spintos kapsulėms, įskaitant lietpalčius, odinius švarkelius ir džinsus, bet jame taip pat bus keletas naujų derinių, tinkančių rudens sezonui. Atkreipkite dėmesį į daugiafunkcinius aulinukus, avimus prie suknelių pūstomis rankovėmis, 8-ojo dešimtmečio stiliaus zomšinius švarkus su kutais ir klostuotus sijonus, kurie atrodo nuostabiai, kai yra segimi prie švarkų.

Štai 14 mūsų mėgstamiausių rudens aprangos derinių, kuriuos galite pasiruošti vėsesnėms dienoms.

1. Juodas švarkas + pilkos kelnės + „Converse“. Šiame derinyje laisvas stilius puikiai dera su mada – prie to prisideda padidinto dydžio siluetai ir „Converse“.

2. Kardiganas + midi ilgio sijonas + stambūs batai. Mums patinka, kaip šis zomšinis midi ilgio sijonas atrodo su grubiais batais – tokią aprangą galite drąsiai kopijuoti, kai eisite į renginius lauke.

3. Drąsių spalvų drabužiai. Trokštate iš aprangos gauti šiek tiek dopamino? Ieškokite ryškiaspalvių ir sodrių atspalvių drabužių ir derinkite bei maišykite juos, kaip tik norite. Pagrindinis triukas – rinktis kuo ryškesnes spalvas.

4. 4. Marškinėliai + džinsai + „Bomber“ stiliaus striukė. Nors marškinėliai ir džinsai primena paprastą vasarišką aprangą, užsivilkę madingą „bomber“ stiliaus striukę, akimirksniu tampate verti 2022-ųjų.

5. Balti marškiniai + apatinukų stiliaus suknelė. Apatinukų stiliaus suknelė yra nesenstantis vasaros drabužis, tačiau ją lengvai galima pritaikyti ir vėsesniems orams, jei po ja pasirengsite marškinėlius ar marškinius.

6. Kardiganas trumpomis rankovėmis + džinsai. Kardiganas trumpomis rankovėmis yra puikus pasirinkimas vėsesnėmis vasaros dienomis, tačiau jis gali tikti ir rudeniui. Derinkite jį su džinsais ir basutėmis – toks stilius efektingai atrodys bet kuriuo sezonu (jei ten, kur esate, dar yra pakankamai šilta).

7. Midi ilgio suknelė + plokščiapadžiai aulinukai. Įkvėpkite naujos gyvybės savo vasarinei suknelei, pasirinkdamos prie jos lygiapadžius batus. Pastarieji puikiai tiks, kai užklups rudeninis lietus.

8. Švarkas + džinsai + sportbačiai. Jei norite paprastos elegancijos, nėra nieko geresnio kaip švarkas, užsimestas prie tiesaus kirpimo džinsų ir baltų marškinėlių. Derinkite su sportbačiais.

9. Balta palaidinė + laisvos kelnės. Šiuo metu mums labai patinka platūs džinsai. Rinkitės, pavyzdžiui, chaki spalvos džinsus ir prie jų apsivilkite rauktą palaidinę ilgomis rankovėmis – tai bus šauniausias 2022 metų Z kartos tendencijų pavyzdys.

10. Zomšinis švarkelis + midi ilgio suknelė. Margintas midi ilgio sukneles, kurias vilkėjote visą vasarą, nešiokite ir rudenį – tik prie jų priderinkite 8-ojo dešimtmečio zomšinį švarkelį su kutais.

11. Išskirtinis lietpaltis + džinsai. Išskirtinio dizaino lietpalčiai svarbia naujiena laikomi jau kelis sezonus. Vilkėkite juos prie marškinėlių, džinsų ir aulinių batų.

12. Plisuotas sijonas + marškinių stiliaus švarkas. Viena iš mėgstamiausių mūsų tendencijų – plisuoti sijonai, kurie puikiai atrodo su švarku arba marškiniais iš storo audinio.

13. Megzta suknelė + odinė striukė. Megztos suknelės ir sijonai visuomet yra svarbus pirkinys, ir mums itin patinka jų derinys su padidinto dydžio odine striuke ir juodomis mulėmis.

14. Vinilo paltas + tų pačių spalvų drabužių komplektas. Lengviems vasariškiems tų pačių spalvų drabužių komplektams suteikite rudeniško įvaizdžio, apsivilkdami ant jų vinilinius viršutinius drabužius, kurie taip pat apsaugos jus nuo rudeniško lietaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją