Po atsargaus pirmo kėlinio vos prasidėjus antrajam savo meistriškumą pademonstravo Antonas Slepyševas.

27-erių Maskvos CSKA klubo puolėjui pakako 15 sek., kad prie borto prasmuktų pro varžovų gynėją, pergudrautų vartininką ir išvestų savo komandą į priekį.

Visą antrą kėlinį ir pusę trečiojo ROC vartininkas Ivanas Fedotovas sėkmingai laikė savo vartus „užmūrytus“ ir artėjo link to, kad jau trečią kartą Pekine nepraleistų įvarčio.

Švedai puolime stokojo išmonės, kol 47-ą min. pavyzdį parodė spragą varžovų gynyboje priešvartyje suuodęs 30-metis komandos kapitonas Antonas Landeris.

Nesėkmė kiek sutrikdė ROC atstovus, ir skandinavai galėjo išsyk skelti dvigubą antausį. Atsigavę rusai taip pat pakurstė laužą kitoje aikštės pusėje, vis dėlto veiksmas galiausiai nusikėlė į pratęsimą.

Žaidžiant trys prieš tris formatu apsčiai darbo turėjo abu vartininkai, bet su juo susidorojo tvarkingai – po 10 min. intensyvios kovos atėjo eilė pademonstruoti įgūdžius baudinių serijoje.

Abiejų ekipų žaidėjai realizavo po du baudinius iš penkių, tad tampyti savo bei žiūrovų nervus teko dar ir papildomais baudiniais.

Po penkių nepavykusių bandymų prie abiejų vartų galiausiai švedų vartininką Larsą Johanssoną įveikė 20-metis puolėjas Arsenijus Griciukas.

Finale sekmadienį prieš ROC komandą stos Suomija, pirmajame pusfinalyje 2:0 nurungusi Slovakiją.

Diena anksčiau įvyks rungtynės dėl trečios vietos tarp švedų ir slovakų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)