Galutinėje įskaitoje jie liko 12-oje vietoje.

„Buvome nusiteikę kovoti maksimaliai. Atidavėme visas jėgas. Rezultatas toks, koks yra. Norime pasisemti kuo geresnių dalykų, nes iš pralaimėjimo irgi reikia kažko pasimokyti.

Varžovai buvo stipresni, reikia pripažinti“, – kalbėjo S. Ritteris po finišo.

Rio de Žaneiro olimpiados vicečempionas tvirtino, kad rezultatams partnerio pakeitimas įtakos tikrai neturėjo: „Aurimas puikus sportininkas ir tikrai pajėgus.

Norisi pasidžiaugti, kad su juo startavau. 5 metai praėjo. Ką šiai dienai buvome pasiruošę, taip ir pasirodėme. Laiko visada norėtųsi daugiau, bet nesižvalgome atgal. Čia olimpinės žaidynės, varžovi buvo labai stiprūs. Didelė garbė čia kovoti“.

Porinių keturviečių B finale dėl 7-10 vietų Dominykas Jančionis, Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys ir Armandas Kelmelis liko paskutiniai. Distanciją lietuviai įveikė per 5 min. 51,64 sek., į priekį praleisdami Kinijos, Vokietijos ir Norvegijos įgulas.

Iš irkluotojų olimpiniame kanale liko varžytis tik vienvietininkas Mindaugas Griškonis. Lietuvis sekmadienį ketvirtfinalyje savo plaukime 2000 m įveikė per 7 min. 16,71 sek. ir užėmė trečią vietą tarp šešių konkurentų. Dėl vietos finale jis varžysis ketvirtadienį 5 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)