Nors trijų Australijos atletų PRG testai buvo neigiami, jie priversti izoliuotis. Trumpam savo kambariuose taip pat izoliuotas 41-as atletas, tačiau jiems leista treniruotis laikantis ypač griežtų priemonių.

Pats 28-erių JAV lengvaatletis, dabartinis pasaulio čempionas pašalintas iš žaidynių.

JAV lengvosios atletikos žvaigždės karjeroje – ne vienas įspūdingas pasiekimas: pasaulio čempionatų Londone (2017) ir Dohoje (2019) titulai, Rio de Žaneiro žaidynių bronzos medalis, pasaulio uždarų patalpų čempionato sidabro medaliai (2016, 2018), Universiados auksas (2013).

Tad Tokijuje jis tikėjosi savo trofėjų lentyną papildyti svarbiausiu – olimpinio aukso – medaliu.

Olimpinės lengvosios atletikos varžybos Tokijuje prasidės penktadienį.

Lengvaatlečio treneris ir tėvas Scottas teigė, jog sūnus COVID-19 simptomų nejaučia.

Jis nėra vienintelis lengvaatletis, kuris buvo išbrauktas iš žaidynių: COVID-19 teigiamas testas fiksuotas Vokietijos atstovui, taip pat šuolininkui su kartimi Chiaraviglio.

Pažymėtina, jog mažiausiai 100 iš 613 JAV sportininkų, atvykusių į Tokijo olimpines žaidynes, nėra pasiskiepiję nuo koronaviruso.

Šiuo metu COVID-19 fiksuotas 193 su žaidynėmis susijusiems asmenims, iš jų 20 sportininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)