Pirmuose dviejuose raunduose dominavęs D. Nyika išvedė varžovą iš pusiausvyros ir šis trečiame raunde griebėsi vadinamojo Mike'o Tysono manevro – vieno klinčo metu pamėgino krimstelėti zelandui į ausį.

Šis pademonstravo žaibišką reakciją ir išsisuko nuo rimtesnio įkandimo, o galiausiai ir šventė lengvą pergalę vienbalsiu teisėju sprendimu 5:0.

D. Nyika, kuris per Tokijo žaidynių atidarymo ceremoniją nešė savo šalies vėliavą, pateko į ketvirtfinalį, kuriame susikaus su baltarusiu.

Tiesa, 25-erių metų Naujosios Zelandijos boksininkas liko itin nepatenkintas ne tik savo oponento negarbingu elgesiu ringe, bet ir tuo, kad šio akibrokšto nepastebėjo arbitrai.

„Ar matėte tai? Man atrodo, kad teisėjas, kuris buvo arčiausiai, šį epizodą pražiūrėjo. Laimei, aš buvau gerokai suprakaitavęs, todėl marokiečiui nepavyko rimčiau krimstelėti. Nepamenu, ką jam pasakiau, bet čia juk olimpinės žaidynės, taip negalima“, – piktinosi Davidas.

Bandymas įkąsti, kuri atliko Y. Baalla, TV žiūrovams iškart sukėlė prisiminimus apie 1997-aisiais vykusią legendinę kovą tarp M. Tysono ir Evanderio Holyfieldo.

Tuomet Mike'as nukando dalį varžovo ausies, o kuomet krimstelėjo ir kitą ausį, dvikova buvo nutraukta ir nugalėtoju pripažintas E. Holyfieldas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)