Moterų varžybų pusfinalyje laukia itin intriguojanti Serenos Williams (WTA-11) ir Naomi Osaka (WTA-3) akistata.

39-erių S. Williams sekmadienį ketvirtfinalyje gana užtikrintai 6:3, 6:3 eliminavo 29-erių rumunę Simoną Halep (WTA-2).

Patyrusi amerikietė į „Australian Open“ pusfinalį pateko 9-ąjį kartą karjeroje. Melburne ji siekia savo 24-ojo „Didžiojo kirčio“ titulo.

N. Osaka ketvirtfinalio barjerą taip pat perlipo užtikrintai – 23-ejų japonė 6:2, 6:2 nugalėjo Su-Wei Hsieh (WTA-71) iš Taipėjaus.

Vyrų varžybose tęsiasi Rusijos tenisininko Aslano Karaciovo (ATP-114) pasaka. Karjeros turnyrą žaidžiantis atletas 2:6, 6:4, 6:1, 6:2 eliminavo Grigorą Dimitrovą (ATP-21).

Pirmuoju pusfinalio dalyviu tapęs rusas yra pirmasis tenisininkas „Australian Open“ istorijoje, kuriam pavyko nužygiuoti taip toli dalyvauant „Didžiojo kirčio“ turnyre pirmą kartą.

Sensacingai favoritus vieną po kito eliminuojantis A. Karaciovas pusfinalyje susitiks su Novako Džokovičiaus (ATP-1) ir Alexanderio Zverevo (ATP-7) poros nugalėtoju.

„Australian Open“ prizų fondą sudaro apie 51 mln. eurų.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)