Dvikova prasidėjo pirmadienį vakare, tačiau dėl vėlumos po dviejų setų akistata buvo sustabdyta ir pratęsta antradienį.

Trečiame sete prireikė pratęsimo. Prasidėjus „tie-breakui“ ir pirmaujant R. Berankiui 4-2 akistata dar kartą akistata buvo sustabdyta.


Ją pratęsus R. Berankis turėjo tris galimybes laimėti setą (6-3, 6-4, 6-5), tačiau savo šansų neišnaudojęs tenisininkas pralaimėjo taškus savo padavimų metu ir varžovas laimėjo „tie-breaką“ 8-6.

Už dalyvavimą pirmame rate R. Berankis gaus 10 ATP taškų ir 56 tūkst. eurų sumą.

Nugalėtojas užsitikrino 45 ATP taškus ir 87,5 tūkst. eurų čekį.

Dvikovos statistika

10-ą kartą šiame „Grand Slam“ turnyre dalyvavęs lietuvis karjeroje 2010, 2015 ir 2019 metais buvo pasiekęs antrą ratą.

R. Berankis varžysis dar dvejetų turnyre, pirmame rate trečiadienį lietuvis ir vokietis Dominikas Koepferis susitiks su australu Johnu Millmanu ir argentiniečiu Guido Pella.

Prieš Vimbldono turnyrą 80-oji pasaulio raketė R. Berankis šį sezoną ant žolės spėjo sužaisti tris mačus ir du iš jų laimėjo. Vokietijoje vykusiame turnyre lietuvis nugalėjo Cedriką-Marcelį Stebe bei Dennisą Novaką. Tačiau įveikęs atranką jau pirmajame etape pralaimėjo Kei Nishikori.

Lietuvio varžovas Londone Lloydas Harrisas dalyvavo trijuose žolės sezono turnyruose šį sezoną ir per šešis mačus triumfavo triskart.

Iš PAR kilęs tenisininkas ir R. Berankis per karjerą yra susitikę tik kartą. 2019-aisiais Vašingtone ant hardo laimėjo L. Harrisas, kuris triumfavo 4-6, 6-3, 6-1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)