Vienetų pirmajame rate 16-metis Pijus Reklevičius (be reitingo) 5:7, 0:6 turėjo pripažinti trečią reitingą turnyre turinčio vokiečio Sebastiano Prechtelio (ATP-593) pranašumą, o Tomas Vaišė (be reitingo) stojo į akistatą prieš septintąjį pagal skirstymą lenką Szymoną Kielaną (ATP-705) ir jam pralaimėjo po dviejų setų kovos – 4:6, 2:6.

Tomas dar žaidė ir dvejetų mačą. Kartu su Edu Butvilu jie tiesiog dominavo korte ir vos per 48 minutes 6:1, 6:2 įveikė lenkus Michalą Mikulą ir Olą Pieczkowskį.

Kituose dvejetų turnyro susitikimuose mūsiškių sėkmė nelydėjo. Tiesa, Viliaus Gaubo ir Tado Babelio duetui iki pergalės trūko labai nedaug – jie po trilerio su pratęsimu 1:6, 7:5, 8-10 nusileido ketvirtiems pagal reitingą ukrainiečiams Illya Beloborodko ir Viacheslav Bielinskyi.

Tuo metu 2022 metų Lietuvos čempionai Aleksas ir Julius Tverijonai, nors ir metė rimtą iššūkį antriems pagal skirstymą slovakams Milošui Karolui ir Lukašui Pokorny, tačiau galiausiai patyrė nesėkmę 3:6, 3:6.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją