„SEB arenos“ vadovas Ramūnas Grušas sako, kad šis turnyras buvo svarbus įvairiomis prasmėmis.

„Visų pirma, noriu pasveikinti varžybų čempioną, taip pat padėkoti varžybas organizavusiai „SEB arenos“ komandai, kuri įdėjo daug pastangų, kad viskas vyktų sklandžiai. Dėkoju ir pagrindiniam turnyro rėmėjui bendrovei „kevin.“ bei kitiems, prisidėjusiems prie šių varžybų. Mums, kaip organizatoriams, šis turnyras tapo puikia repeticija prieš rudenį Vilniuje planuojamą surengti ATP „Challenger“ serijos turnyrą.

Mūsų žaidėjams ir treneriams šios varžybos, tikiu, suteikė progą įvertinti savo dabartinį pajėgumą žaidžiant prieš tikrai stiprius varžovus. Galiausiai mūsų sirgaliams, Lietuvos teniso bendruomenei tai buvo puiki galimybė gyvai pamatyti aukšto lygio tenisininkus“, – pasakoja R. Grušas.

„Aš manau, kad dalyvių meistriškumu „Vilnius Cup powered by kevin.“ jau buvo artimesnis ATP „Challenger“ varžyboms. Nenustebčiau, jei bent keli jo dalyviai artimiausiu metu ims belstis ir į didžiojo kirčio turnyrų ir ATP šimtuko duris“, – mano „SEB arenos“ vadovas.

Paklaustas apie Lietuvos tenisininkų pasirodymą, R. Grušas pabrėžė, kad jų pergalės – dar ateityje.

„Manau, kad ateityje tiek šiame turnyre, tiek Vilniaus „Challenger“ serijos varžybose mūsų jaunimas iškovos dar ne vieną skambią pergalę. Turime tikrai smagų būrį perspektyvių tenisininkų. Kalbu apie Edą Butvilą, Vilių Gaubą, Ainių Sabaliauską. Viliuosi, kad Vilniaus turnyrai jau labai artimoje ateityje jiems taps tramplinu į dideles pergales“.

„Vilnius Cup powered by kevin.“ prizų fondą sudarė 25 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją