Pirmos į kortą išėjo antra raketė rumunė Simona Halep ir italė Flavia Pennetta. Italė, kiek netikėtai iškovojo lengvą ir greitą pergalę po dviejų setų kovos - 6:1, 6:3.

Kitame pusfinalio mače septinto (dar nugalėjo 1999, 2002, 2008 ir 2012-2014 metais) atviro JAV teniso čempionato nugalėtojos titulo – ir ketvirto iš eilės – siekianti moterų vienetų varžybų favoritė amerikietė Serena Williams žaidė su pirmą kartą per savo karjerą į šį „Didžiojo kirčio“ serijos turnyro etapą patekusią itale Roberta Vinči ir netikėtai pralaimėjo varžovei po trijų setų kovos - 2:6, 6:4, 6:4.

Rezultatai:

26-Flavia Pennetta (Italija) - 2-Simona Halep (Rumunija) - 6:1, 6:3;

Roberta Vinci (Italija) - 1-Serena Williams (JAV) - 2:6, 6:4, 6:4.

Vyrų pusfinalio mače, kuris prasidės naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku jau 21-ą kartą per 22 savo pasirodymus „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrų pusfinalyje žaisiantis pajėgiausias planetos tenisininkas ir favoritu laikomas 2011-ais šį turnyrą laimėjęs ir dar keturis kartus čempionato finale žaidęs serbas Novakas Djokovičius išmėgins jėgas nugalėtojo titulą ginančiu devintu pagal skirstymą kroatu Marinu Čiličiumi.

Antrą vyrų varžybų pusfinalio porą sudaro Šveicarijos tenisininkai – penkiskart (2004-2008 metais) šį turnyrą laimėjęs ir antras pagal skirstymą Roger Federeris ir penktą reitingą turintis Stanislas Wawrinka.

Vyrų pusfinalių poros:

1-Novak Djokovič (Serbija) - 9-Marin Čilič (Kroatija);
2-Roger Federer (Šveicarija) - 5-Stan Wawrinka (Šveicarija).

Kartu su pagrindiniais prizais vyrų ir moterų vienetų varžybų nugalėtojams atiteks atitinkamai po 2000 ATP ir WTA reitingo taškų bei 3,3 mln. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)