Ištraukus burtus pirmuoju 32-ejų vilniečio (123-ia vieta ATP reitinge) oponentu tapo dešimčia metų jaunesnis kinas Wu Yibingas (ATP-178).

2017-aisiais pastarasis laimėjo „US Open“ jaunių turnyrą ir savo amžiaus grupės ITF klasifikacijoje buvo tapęs lyderiu.

Kitais metais kinas žengė tarp suaugusiųjų, bet iki šiol pernelyg nepasižymėjo. Tiesa, šią vasarą jis laimėjo tris „Challenger“ serijos turnyrus iš eilės.

Iki šiol tenisininkų keliai susikryžiavę nebuvo. Pagal preliminarų tvarkaraštį, pirmoji pažintis Niujorke turėtų įvykti antradienį, nuo 21.50 val. Lietuvos laiku.

Poros laimėtojas antrame kvalifikacijos rate susikaus su italu Stefano Travaglia (ATP-190) arba belgu Michaeliu Geertsu (ATP-233).

Primename, kad R. Berankis 2007-aisiais taip pat yra tapęs „US Open“ jaunių čempionu, o vyrų vienetų turnyre jam toliausiai yra pavykę nusikapstyti iki trečiojo rato – tai lietuvis padarė 2020 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją