Vaikinų dvejetų varžybų pirmajame rate A. Sabaliausko ir ukrainiečio Myroslavo Bondaro duetas 6:0. 6:2 nugalėjo ukrainiečius Tarasą Pacharenko ir Denisą Chelombitko, antrajame 7:6 (9-7), 6:1 įveikė lenką Mateuszą Kulakowskį ir ukrainietį Jurijų Naydeną.

Pusfinalyje vaikinų duetas 6:3, 6:2 nepaliko didesnių vilčių dar vienai Ukrainos porai Artiomui Podorožniui ir Germanui Samofalovui, o finale 6:3, 6:0 įveikė ukrainiečius Demjaną Huljaničių bei Ilją Sarafyną.

Tai yra pirmasis A. Sabaliausko laimėtas ITF 18-mečių turnyras.

Tuo tarpu merginų dvejetų varžybose P. Paukštytė su Moldovos tenisininke Arna Gamretkaja 6:2, 6:1 sutriuškino ukrainietes Anną Sydorenko ir Mariją Trembach, 6:1, 6:1 nepasigailėjo ukrainiečių Marijus Hurijevos ir Ruslanos Kovalenko.

Tenisininkės pusfinalio kovoje 6:3, 6:4 pranoko turnyro favorites ukrainietes Valeriją Čerfus ir Anastasiją Sobolevą ir tik finale 4:6, 1:6 turėjo pripažinti ukrainiečių Vladienos Bokovos ir Marijos Hlaholos pranašumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)