N. Djokovičius Indian Velse buvo nugalėjęs 2008-ais.

Kitame pusfinalyje trečias pagal pajėgumą planetoje ir turnyre Indian Velse šveicaras per pusantros valandos laimėjo prieš antrą ATP reitingo iš šių varžybų žaidėją ispaną Rafaelį Nadalį rezultatu 6:3, 6:4. Tai buvo keturiolikta iš eilės Šveicarijos tenisininko pergalė šį sezoną iš eilės. R. Federeris šį turnyrą yra laimėjęs 2004, 2005 ir 2006 metais.

R. Nadalis šiose varžybose triumfavo 2007 ir 2009 metais, o pernai žaidė finale.

Taigi finale sekmadienį jėgas išmėgins R. Federeris ir J. Isneris, kuris pirmą kartą per savo karjerą žais tokio lygio turnyro finale.

Rezultatai:

Vurų varžybų pusfinalis

11-John Isner (JAV) - 1 - Novak Djokovič (Serbija) - 7:6 (9:7), 3:6, 7:6 (7:5).

3-Roger Federer (Šveicarija) - 2-Rafael Nadal (Ispanija) - 6:3, 6:4.

Vyrų finalas

3-Roger Federer (Šveicarija) - 11-John Isner (JAV).

Vyrai kovos dėl 1 mln. JAV dolerių čekio ir 1000 ATP reitingo taškų.

Moterų vienetų finale varžysis favoritė baltarusė Viktorija Azarenka ir 2006-ais šį turnyrą laimėjusi bei antrą reitingą turinti rusė Marija Šarapova.

Moterų finalas

1-Viktorija Azarenka (Baltarusija) - 2-Marija Šarapova (Rusija).

Moterų dvejetų varžybas laimėjo korto šeimininkės amerikietės Liezel Huber ir Lisa Raymond, finale 6:2, 6:3 sutriuškinusios Indijos atstovę Sanią Mirzą poroje su ruse Jelena Vesnina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją