Po šios pergalės Škotijos tenisininkui pavyko nutraukti 25 mėnesius užsitęsusią aštuonių iš eilės pralaimėjimų seriją varžovui tarpusavio mačuose.

A. Murray laimėjo jau vienuoliktą „Masters“ serijos turnyrą per savo karjerą ir pajėgiausių pasaulio tenisininkų reitinge pakilo į antrą vietą. Paskutinį kartą N. Djokovičių škotui buvo pavykę nugalėti 2013 metais Vimbldono (Anglija) turnyro finale.

Trečią kartą Monrealyje triumfavusiam škotui, kuris laimėjo ketvirtą turnyrą šiemet (53 pergalės ir 8 pralaimėjimai kortuose šiame sezone) bei 35-ą per visą karjerą, be pagrindinio prizo atiteko 1000 ATP reitingo taškų ir 685 200 JAV dolerių čekis.

Serbijos tenisininkas, kuris šiemet korte patyrė vos ketvirtą pralaimėjimą, buvo priverstas tenkintis 600 įskaitinių ATP klasifikacijos taškų ir 336 tūkst. dolerių piniginiu prizu.

Monrealio turnyro dvejetų varžybas laimėjo favoritais laikyti amerikiečiai dvyniai Bobas ir Mike'as Bryanai, finale 7:6 (7:5), 3:6, 10:6 nugalėję kanadiečio Danielio Nestoro ir prancūzo Edouardo Rogerio-Vasselino duetą.

ATP „Masters“ serijos „Coupe Rogers“ vyrų teniso turnyro Kanadoje prizų fondą sudarė beveik 4,2 mln. dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)