Čempiono titulą ginantis serbas Novakas Djokovičius pirmame rate susitiks su prancūzu Paul-Henri Mathieu (ATP-58), šveicaras Rogeris Federeris - su prancūzu Benoit Paire (ATP-43), o škotas Andy Murray'us - su olandu Robinu Haase (ATP-54).

Praėjusių metų moterų varžybų nugalėtoja baltarusė Viktorija Azarenka turnyro starte išmėgins savo jėgas su rumune Monica Niculescu (WTA-54), rusė Marija Šarapova - su savo tautiete Olga Pučkova (WTA-105), o amerikietė Serena Williams - su rumune Edna Gallovits-Hall (WTA-108).

Arti „Australian Open“ esantis 22-ejų metų Ričardas Berankis (ATP-111), kuris trečiame kvalifikacijos rate susikaus su 29-erių metų čiliečiu Pauliu Capdeville'u (ATP-169), patekęs į pagrindinį turnyrą, jo starte gali susitikti su vienu iš 17 tenisininkų.

Tai - argentinietis Juanas Martinas Del Potro (ATP-7), ispanas Nicolas Almagro (ATP-11), šveicaras Stanislas Wawrinka (ATP-17), amerikietis Samas Querrey (ATP-22), slovakas Martinas Kližanas (ATP-30), prancūzas Jeremy Chardy (ATP-37), rusas Nikolajus Davydenka (ATP-40), ispanas Feliciano Lopezas (ATP-42), amerikietis Brianas Bakeris (ATP-59), argentinietis Carlosas Berlocqas (ATP-67), čekas Lukašas Rosolis (ATP-75), ispanas Guillermo Garcia-Lopezas (ATP-81), prancūzas Guillaume Ruffinas (ATP-91), argentinietis Guido Pella (ATP-96), prancūzas Edouardas Rogeris-Vasselinas (ATP-101), ukrainietis Sergejus Stachovskis (ATP-102) ir kroatas Ivo Karlovičius (ATP-103).

Beje, jei R. Berankis patektų į pagrindines varžybas ir nugalėtų N. Davydenką, antrame rate jam į varžovus tektų ne kas kitas, o antroji pasaulio raketė šveicaras R. Federeris.

Primename, kad bendrą šių metų „Australian Open“ turnyro prizų fondą sudarys rekordinė teniso istorijoje suma - net 31,70 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)