24-ojo „Didžiojo kirčio“ (Grand Slam) nugalėtojo titulo siekusi S. Williams po paskutinės dvikovos sakė jau laukianti naujo gyvenimo. Šį mėnesį 41-ąjįgimtadienį švęsianti tenisininkė teigė, kad yra patenkinta savo pasirodymu „US Open“ varžybose, bet taip pat patikino, kad jau planuoja gyvenimą be teniso.

„Kad patektum čia, reikia labai daug darbo. Aišku, kad dar sugebu žaisti. Visgi esu pasirengusi būti mama, tyrinėti kitokią Serenos versiją. Techniškai pasaulyje vis dar esu superjauna, tad noriu truputį pagyventi, kol dar vaikštau,“ – sakė S. Williams.

Teniso žvaigždė sakė dabar planuojanti daugiau laiko praleisti su 5-erių dukra Olympia (Olimpija).

Tiesa, S. Williams teniso galutinai neišsižadėjo. Nors sakė, kad iš naujo nesvarstys savo sprendimo pasitraukti iš sporto, ji pridūrė: „Niekada negali žinoti.“

Šiuo metu 605 vietą WTA reitinge užimanti S. Williams penktadienį iki paskutinės minutės kovojo su 46-oje pozicijoje esančia A. Tomljanovič. Pasibaigus 3 valandas ir 5 minutes trukusiai kovai, S. Williams pasveikino žiūrovus, tribūnose aidint Tinos Turner (Tinos Terner) dainai „Simply the Best“.

„Buvo smagus pasivažinėjimas, – sakė S. Williams. – Tai buvo... nuostabiausia kelionė... mano gyvenime. Esu labai dėkinga visiems, kas kada nors yra pasakęs: „Pirmyn, Serena“.“

Ypač S. Williams dėkojo savo tėvams Richardui Williamsui (Ričardui Viljamsui) ir Oracene Price (Orasin Prais), nukreipusiems ją ir jos vyresniąją seserį Venus (Vinus) keliu į teniso aukštumas.

S. Williams per savo 27 metus trukusią karjerą iškovojo 23 „Didžiojo kirčio“ titulus ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik 1960-1977 metais žaidusiai ir 24 titulus pelniusiai australei Margaret Court. Ji net 319 savaičių praleido pirmoje WTA reitingo pozicijoje, laimėjo 73 WTA teniso turnyrus ir iškovojo 4 olimpinius aukso medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją