„Manau, kad Lukas yra pajėgus kautis dėl pačių aukščiausių vietų šiame turnyre. Juolab, kad pasitikėjimo savo jėgomis jam turėjo pridėti ir dalyvavimas atrankos turnyre dėl teisės patekti į Lietuvos Deviso taurės rinktinę“, - teigė L. Žviko treneris Šarūnas Kulnys.

Kiti Lietuvos tenisininkai - Domantas Šakinis, Emilis Rusakevičius, Tomas Vaišė ir Aleksas Gamzinas - vaikinų vienetų varžybų pirmo rato susitikimus žais antradienį.

Merginų vienetų varžybose Lietuvos tenisininkės jau patyrė pirmus nuostolius. Ieva Druteikaitė 0:6, 1:6 nusileido rusei Jelenai Antonovai, Paulina Bakaitė - 3:6, 5:7 kitai Rusijos tenisininkei Marinai Antonovai, o Gabija Buenanjo 3:6, 0:6 neatsilaikė prieš ketvirtą turnyro raketę graikę Eleni Christofi.

Antradienį pirmo rato susitikimus dar žais Gabija Druteikaitė, Ieva Čeilutkaitė, Auksė Mačiulaitytė ir Gerda Zykutė.

Šiaulių teniso mokykloje vykstančiam turnyrui yra suteikta antra Europos teniso asociacijos kategorija. Tai - vienintelis tokios kategorijos šešiolikmečių turnyras Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją