„Varžybas jau pradėjo aštuoniolikmečiai. Bent jau aš tikiuosi išties įdomaus turnyro. Jame šiais metais dalyvauja Lietuvos Deviso taurės (Davis Cup) rinktinės duris jau pravėrę Mantas Bugailiškis ir Kasparas Žemaitėlis, taip pat 2011 metų Lietuvos suaugusiųjų čempionate nugalėjęs Augustas Radžiukynas“, - sakė Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

Lietuvos suaugusiųjų čempionatas, kuriame susigrums stipriausi šiuo metu Lietuvoje esantys tenisininkai, įvyks liepos 4-6 dieną.

Turnyro nugalėtojui atiteks vardinis kvietimas į vasaros pabaigoje Vilniuje vyksiantį ITF „Futures“ serijos turnyrą Prezidento taurei laimėti, o finalininkui - į tų pačių varžybų kvalifikacinį turnyrą.

„Suaugusiųjų čempionate bus įdomu pamatyti kaip mūsų jaunimas, tie patys M. Bugailiškis ar K. Žemaitėlis, atrodys žaisdami prieš vyresnius tenisininkus. Pernykščio čempionato finale K. Žemaitėlis tik po atkaklios kovos nusileido daugkartiniam Lietuvos čempionui Gvidui Sabeckiui“, - teigė R. Grušas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)