Turnyrų dalyviai, tarp kurių bus ir į pirmą paplūdimio teniso šimtuką patenkančių žaidėjų, Palangos paplūdimio sporto arenoje varžysis ir dėl turnyro rėmėjų įsteigto 2000 eurų prizinio fondo.

„Nuo 2011 metų Lietuvoje žaidžiamas paplūdimio tenisas greitai užkariavo šios sporto šakos entuziastų širdis. Labai džiaugiuosi, jog šis, vis dar kiek netradicinis žaidimas populiarėja, o jo lygis mūsų šalyje kyla. Tą įrodo ne tik Lietuvos ir užsienio sportininkų įsitraukimas, bet ir tai, kad pirmą kartą Lietuvoje rengiame trečios kategorijos turnyrą, kuriam jau būtinas prizinis fondas“, - teigia varžybų organizatorius Arūnas Grigalauskas.

Varžybose Palangoje dalyvaus sportininkai iš dešimties valstybių. Tarp jų bus aukštus pasaulinius reitingus paplūdimio tenise turintys žaidėjai - Anelle Luik (#41) iš Estijos, brazilas Gimpelis Luizas (#60).

Varžybose kovos ir stipriausi Lietuvos paplūdimio teniso žaidėjai Evelina Abaravičiūtė, Gabrielė Sinskaitė, broliai Skirmantas ir Eligijus Mačinskai ir Luidži Pakula. Šis savaitgalis jiems bus puikus apšilimas prieš pasaulio paplūdimio teniso komandų čempionatą, liepos pabaigoje vyksiantį Maskvoje.

Paplūdimio teniso varžybos Palangoje vyks liepos 10-12 dienomis paplūdimio sporto arenoje. Susitikimų pradžia 10 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją