Sėkmė nusišypsojo antrą reitingą kvalifikacijoje turėjusiam Skirmantui Mačinskui. Jis pirmame rate buvo laisvas, o antrame 0:6, 4:6 nusileido rusui Iljai Ivanovui, tačiau į pagrindinį turnyrą pateko, kaip „pralaimėjęs laimingasis“.

Be jų pagrindiniame vienetų vaikinų turnyre žais favoritu laikomas Mantas Bugailiškis, šeštas pagal skirstymą Almantas Oželis, aštuntą reitingą turintis Kasparas Žemaitėlis, Jonas Stropus, Lukas Žvikas ir Laurynas Adomavičius.

Merginų kvalifikacinėse vienetų varžybose pirmą reitingą turėjusi Justina Mikulskytė pirmame rate buvo laisva, o antrame 6:2, 6:1 sutriuškino baltarusę Aleksandrą Piraženką ir pateko į pagrindinį turnyrą, kuriame taip pat laikoma favorite.

Be jos pagrindinėse merginų vienetų varžybose žais ketvirta pagal reitingą Agnė Čepelytė, Karolina Vitkevičiūtė bei Gabrielė Sinskaitė.

Kvalifikacijoje nepasisekė Saulei Valaitytei, kuri jau pirmame mače 0:6, 1:6 pralaimėjo rusei Polinai Musijčenko ir baigė varžybas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)