Šeštadienį dėl vietos finale žais penkto nugalėtojo titulo siekiantis favoritas serbas Novakas Djokovičius, kuris šiame turnyre triumfavo 2009 - 2010 ir 2012 - 2013 metais ir šeštas pagal skirstymą škotas Andy Murray.

Ketvirtfinalyje N. Djokovičius per pusantros valandos 6:2, 6:4 nugalėjo penktą raketę bulgarą Grigorą Dimitrovą ir šio turnyro istorijoje iškovojo 22 pergalę iš eilės.

Savo ruožtu A. Murray ketvirtfinalyje 6:1, 6:4 privertė pasiduoti ketvirtą pagal reitingą JAV atvirų pirmenybių nugalėtoją kroatą Mariną Čiličių.

Kitame ketvirtfinalio mače mače čekas Tomašas Berdychas 6:1, 6:4 eliminavo amerikietį Johną Isnerį ir taip pat pateko į pusfinalį.

Tuo metu slovakas Martinas Kližanas (ATP-56) nelauktai iš tolesnės kovos eliminavo 2005 metų turnyro nugalėtoją bei praėjusių metų finalininką antrąją raketę ispaną Rafaelį Nadalį – 6:7 (7:9), 6:4, 6:3.

Martinas Kližanas

Be pagrindinio prizo, vienetų varžybų nugalėtojui atiteks 500 ATP klasifikacijos taškų bei 604 tūkst. dolerių čekis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)