R. Federeris (ATP-3) pirmame rate susitiko su Australijos atstovu Marinko Matoševičiumi (ATP-76) ir nugalėjo jį 6:3, 6:4, 7:6 (7:4).

Tačiau kur kas įspūdingesnis nei rezultatas buvo vienas šveicaro taškas, kurį jis laimėjo smūgiu sau tarp kojų – antrame sete paduodant M. Matoševičiui šis pagalvojo, kad jau pasiuntė kamuoliuką ten, kur R. Federeris jo nebepasieks, tačiau netrukus sulaukė smūgio sau į nugarą. R. Federeris ne tik spėjo prie to kamuoliuko, bet ir smūgiavo jį sau tarp kojų taip sėkmingai, kad net laimėjo tašką.

Įdomiausia, kad M. Matoševičius jau net nebetęsė žaidimo ir nusisukęs ėjo link galinės linijos. Jis galėjo pagalvoti, kad kamuoliukas jau prieš tai paliko aikštelės ribas, tačiau linijos teisėjai užribio nefiksavo.

Šis epizodas prajuokino ir tribūnose įsitaisiusį patį M. Jordaną, kuris mačo metu davė trumpą interviu ir pareiškė, kad R. Federeris dar tikrai gali laimėti 18-tą „Grand Slam“ titulą.

Antrame rate R. Federerio varžovu bus kitas australas Samas Grothas (ATP-104).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)