Pergale dvejetų varžybas pradėjo Ričardo Berankio ir ukrainiečio Sergejaus Bubkos duetas, pirmadienį per 41 minutę 6:3, 6:1 nugalėjęs italus Edorado Castagną bei Paride'ą Mangiaterrą ir pateko į ketvirtfinalį.

Užsitikrinusios 460 eurų čekį ir po 15 ATP dvejetų reitingo taškų lietuvio bei ukrainiečio poros varžovai ketvirtfinalyje paaiškės po ketvirtąjį reitingą turinčio ruso Viktoro Baludos ir Peru atstovo Sergio Galdoso susitikimo su kito Peru tenisininko Duilio Berettos ir vengro Martono Fucsovicso duetu.

Lauryno Grigelio ir Jameso Cluskey pora pirmajame rate susitiks su italo Flavio Cipollos ir ispano Adriano Menendezo-Maceiraso duetu.

Vienetų varžybų pirmajame rate antrąjį reitingą turintis 24-erių metų Ričardas Berankis (ATP-139) susitiks su 32-jų metų ispanu Danieliu Munozu-De La Nava (ATP-325), o 22-jų metų Lauryno Grigelio (ATP-236) varžovu bus favoritu laikomas 31-erių Gillesas Mulleris (ATP-76) iš Liuksemburgo.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)