Tai bus trečias antradienio mačas centriniame „US Open“ korte, pavadintame Arthuro Ashe vardu. Jame telpa daugiau nei 22 tūkstančiai žiūrovų.

Iškart po lietuvio ir serbo akistatos, kurios eigą ir rezultatą galėsite gyvai sekti pagrindiniame naujienų portale Lietuvoje DELFI, į centrinį kortą išbėgs baltarusė Viktorija Azarenka (WTA-2) ir vokietė Dinah Pfizenmaier (WTA-99).

Beje, pirmadienį dėl lietaus Arthuro Ashe arenoje neįvyko numatytas 32-ejų metų šveicaro Rogerio Federerio (ATP-7) ir slovėno Gregos Žemljos (ATP-62) mačas. Šie tenisininkai raketes surems prieš pat R. Berankio ir N. Djokovičiaus susitikimą.

Visas šias dvikovas tiesiogiai transliuos „Eurosport“ televizija.

Už pergalę pirmame „US Open“ rate tenisininkams atiteks po 45-is ATP reitingo taškus ir 37 tūkst. JAV dolerių, tuo metu pralaimėjusiems - po 10 ATP reitingo taškų ir 23 tūkst. JAV dolerių.

R. Berankio ir N. Djokovičiaus poros nugalėtojas kitame etape susikaus su čeku Lukašu Rosolu (ATP-45) arba vokiečiu Benjaminu Beckeriu (ATP-87).

Primename, kad serbas vienintelį kartą „US Open“ turnyre triumfavo 2011 m., o R. Berankis toliausiai nukeliavo 2010 m., kai Niujorke pasiekė antrą varžybų ratą.

Įdomu, kad praėjusią savaitę Sinsinatyje (JAV) R. Berankis treniravosi būtent su N. Djokovičiumi.

Bendrą „US Open“ turnyro prizų fondą sudaro net 34,3 mln. JAV dolerių. Tai - paskutinis šiemet „Grand Slam“ serijos turnyras.

Iki šiol pajėgiausiu R. Berankio varžovu buvo 25-erių metų škotas Andy Murray (ATP-3), kuriam „Australian Open“ šešioliktfinalyje lietuvis garbingai pasipriešino - 3:6, 4:6, 5:7. Ta dvikova taip pat vyko centriniame korte - Rod Laver arenoje, kurioje tuo metu buvo beveik 15 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)