1 valandą ir 54 minutes trukusiame susitikime N. Džokovičius nedemonstravo savo geriausio žaidimo, tačiau svarbiausiais momentais pranoko mažiau patirties turintį T. Fritzą.

Antrame sete amerikietis pirmavo 5:4, tačiau nesugebėjo laimėto taško savo padavimo metu, o iniciatyvą perėmęs N. Džokovičius 25-erių varžovui klaidų neatleido ir antro šanso nesuteikė.

N. Džokovičiaus varžovas finale paaiškėjo po antrojo pusfinalio, kuriame susitiko Casperas Ruudas (ATP-4) ir Andrejus Rubliovas (ATP-7).

Vos per 1 valandą 10 minučių pergalę 6:2, 6:4 pasiekė ir į finalą iškopė C. Ruudas. Tai buvo tik antra norvego pergalė prieš prieš A. Rubliovą per septynerius tarpusavio mačus.

23-ejų norvegas pirmą kartą žais šio turnyro finale. Tuo metu aštuntą kartą į baigiamojo ATP sezono turnyro finalą iškopęs N. Džokovičius sekmadienį sieks savo šeštojo titulo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją