28-erių metų penkiskart „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrų nugalėtojos M. Šarapovos organizme per Australijos atvirą teniso čempionatą („Australian Open“) sausio mėnesį buvo aptiktas uždraustas preparatas meldonium.

„Mes pritariame tenisininkės sąžiningumui ir drąsai, kuri pripažino savo klaidą ir pati pranešė apie tai. „Head“ didžiuojasi, kad palaiko Mariją. Mes ketiname pratęsti sutartį su ją“, - rašoma „Head“ kompanijos pranešime.

Kovo 8-ą dieną vokiečių automobilių gamybos koncernas „Porche“, šveicarų laikrodžių gamintojai „TAG Heuer“ ir amerikiečių sportinės aprangos gamintoja „Nike“ nusprendė nutraukti reklamos sutartis su M. Šarapova.

Kovo 7-ą d. Los Andžele (JAV) M. Šarapova spaudos konferencijoje pranešė, kad jos dopingo mėginys buvo teigiamas. Tai patvirtino Tarptautinė teniso federacija (ITF). M. Šarapova nušalinta nuo visų varžybų nuo kovo 12-os dienos.

Pirmas jos bylos nagrinėjimo posėdis vyks kovo 23-ią dieną Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)