Staigmeną aštuntfinalyje pateikė 31-a planetos raketė 28-erių bulgarė Cvetana Pironkova, antradienį aštuntfinalyje po 2 valandas ir 14 minučių trukusios kovos 2:6, 6:3, 6:3 įveikusi antrą reitingą turėjusią lenkę Agnieszką Radwanską.

Pirmą kartą patekusi į šio turnyro ketvirtfinalį bulgarė žais su australe Samantha Stosur, kuri antradienį per 1 valandą ir 46 minutes 7:6 (7:0), 6:3 nugalėjo šeštą pagal skirstymą rumunę Simoną Halep ir tarp aštuonių pajėgiausių pirmenybių tenisininkių pateko po ketverių metų.

Pirmą ketvirtfinalio porą dar sekmadienį sudarė ketvirta raketė ispanė Garbine Muguzura Blanco ir amerikietė Shelby Rogers.

Vyrų varžybos sustabdytos dėl lietaus. Savo mačų nebaigė keturios poros, tarp jų ir favoritas serbas Novakas Djokovičius su ispanu Roberto Bautista-Agutu (3:6, 6:4, 4:1), o dar du duetai savo mūšių net nepradėjo.

Vyrų ir moterų vienetų varžybų nugalėtojams atiteks atitinkamai po 2000 ATP ir WTA reitingo taškų bei 2 mln. eurų čekiai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)