Beveik dvi valandas trukusią lemiamą dvikovą Lietuvos tenisininkė pradėjo trimis pralaimėtais, o po to penkiais iš eilės laimėtais geimais. Esant rezultatui 5:5, A.Paražinskaitė iškovojo dar vieną varžovės padavimų seriją bei iniciatyvą visiškai perėmė į savo rankas.

Tos iniciatyvos lietuvė nepaleido ir antrajame sete, kurio starte buvo laimėti trys geimai paeiliui. Po to S.Costoulas laimėjo A.Paražinskaitės padavimų seriją, bet netrukus lietuvė atsakė tuo pačiu. Dvikovos pabaigoje merginos laimėjo savo padavimų serijas, o to A.Paražinskaitei užteko, kad švęstų pergalę.

Šioje dvikovoje Remigijaus Balžeko auklėtinės nesustabdė net septynios dvigubos klaidos. Belgė, savo ruožtu, tokią dovaną lietuvei įteikė tik kartą.

Kelyje į finalą A.Paražinskaitė 7:6, 6:2 nugalėjo prancūzę Ambre Feder, 6:2, 6:4 – dar vieną prancūzę Chloe Cirotte, 6:2, 6:4 – Pią Praefkę iš Vokietijos bei antrąją turnyro raketę Haruną Arakawą iš Japonijos.

Šiuo metu 635 vietą pasaulyje užimanti lietuvė po pergalės pakils į šeštąjį pasaulio šimtuką, o kitą savaitę ji pradės dar vieną (25 tūkstančių JAV dolerių) turnyrą Tunise.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)