Ketvirtadienį ketvirtfinalyje penkta pagal reitingą P. Bakaitė 7:6 (7:2), 6:3 įveikė antrą raketę rusę Valeriją Deminovą ir dėl kelialapio į finalą kovos su ketvirta pagal skirstymą amerikiete Nicolle Lynn Anderson.

Merginų vienetų varžybų ketvirtfinalyje žaidė ir Gerda Zykutė, tačiau ji 2:6, 2:6 pralaimėjo favorite laikomai Estijos tenisininkei Valerijai Gorlats.

Vaikinų vienetų varžybų ketvirtfinalyje suklupo šeštą reitingą turėjęs Tomas Vaišė. Jis ketvirtadienį 1:6, 2:6 turėjo pripažinti trečio pagal reitingą suomio Patricko Kaukovaltos pranašumą.

Kelialapius į pusfinalį ketvirtadienį iškovojo ir dvi dvejetų varžybose dalyvaujančios lietuvių poros.

Merginų dvejetų varžybų ketvirtfinalyje trečią reitingą turinčios P. Bakaitė ir G. Zykutė 6:3, 6:3 nugalėjo Jelenos Malyginos iš Estijos ir rusės Jekaterinos Šalimovos duetą ir pusfinalyje susitiks su favoritėmis - brite Emily Appleton ir ruse Alisa Solovjova, kurios ketvirtfinalyje 7:6 (7:3), 6:2 privertė pasiduoti Gabijos Buenanjo ir Auksės Mačiulaitytės porą.

Vaikinų dvejetų varžybų ketvirtfinalyje trečias pagal skirstymą T. Vaišės ir Luko Žviko duetas 7:6 (7:2), 6:2 įveikė švedus Valdemarą Holmą ir Oskarą Johnssoną, o pusfinalyje išmėgins jėgas su favoritais - britu Charlesu Broomu ir latviu Rudolfu Mediniu.

Taip pat ketvirtfinalyje žaidęs Gvido Motuzo ir Felikso Sakalausko duetas, 2:6, 4:6 nusileido antrai turnyro porai - suomiui Patrickui Kaukovaltai ir Kristoferiui Siimarui.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją